Digidexo.com

Hvordan å lindre magesmerter Gjennom Akupunktur

Hvordan å lindre magesmerter Gjennom Akupunktur


Akupunktur er en gruppe av framgangsmåter som innebærer stimulering av steder på eller nær huden ved en rekke teknikker. Den vanligste metode for stimulering er gjennom tynne metallnåler som er manipulert manuelt eller med en elektrisk strøm. Akupunktur har vært en del av tradisjonell kinesisk medisin for mer enn 2500 år.

Bruksanvisning

Utfør akupunktur som beskrevet i en studie som vises i februar 2000 utgaven av Journal of Chinese Medicine. Denne studien fant en teknikk som var overveldende effektive i behandling av magesmerter.

Velg motor sensorisk område for beinet som den viktigste referansepunkt. Dette punktet er en cm til siden av midtpunktet av hodet midtlinjen og er ca 3 cm lang.

Sett en nål 40 mm lang og 0,38 mm tykk inn i hodebunnen ved en 15-graders vinkel innledningsvis og deretter horisontalt for hele sin lengde. Nålen blir så rotert 15 ganger på mindre enn fem sekunder.

Løft nålen ut og utføre trinn 3 totalt tre til fem ganger. Denne behandlingen er anordnet på begge sider av hodet.

Forvent en rask og markant reduksjon i magesmerter med denne behandlingen i to tredjedeler av tilfellene.

Se på andre studier på akupunktur for lignende resultater. Akupunktur synes å være spesielt effektiv ved å lindre magesmerter.