Digidexo.com

Hvordan lage Herbal Hot Packs for bihulene

Hvordan lage Herbal Hot Packs for bihulene


Bihulebetennelse er en tilstand der bihulene blir betente på grunn av bakterier, sopp eller virusinfeksjon. Bihulebetennelse symptomer inkluderer dårlig ånde, tap av lukt, feber, hodepine og sår hals med postnasal drypp. Denne tilstanden kan være akutt eller alvorlig. Herbal varmepakninger lindre bihulebetennelse som aromaer kan berolige nesegangene og lindre irritasjon og hevelse. Du kan kjøpe din egen urte pakker eller lage dem selv, tilpasse dem til dine behov.

Bruksanvisning

•  Bland ditt valg av tørkede urter og harde tørre korn. Disse elementene er de filler ingredienser for urte varmepakning. Echinacea, peppermynte, lakris, ingefær, kanel, tea tree og brennesle er rapportert å lindre sinus problemer, ifølge Karyn Siegel-Maier of Herbal Musings.

Skjær to 8-by-4-tommers biter fra stoffet. Plasser disse to brikkene flatt på et bord og feste sammen de riktige sidene av stoffet - de sidene som vil bli utsatt når din urte pakken er fullført. Pin disse stykker ned til bordet.

Sy en 1/2-inch søm sammen tre av de fire sidene av stoffet, slik at den fjerde siden åpen for stuffing pakken. Sy begge de lengre 8-tommers sider og en kortere 4-tommers side. Fjern hver pinne som du syr forbi det, og fest pinnen på et trygt sted.

Snu stoffet av delvis sydd urte pakke høyre side ut. Trakt urt og kornblanding gjennom den åpne enden. Slutt å fylle sekken når det er opp til 1/2 tomme fra toppen av pakken.

Tuck i kantene av urte pack. Sy åpningen lukkes med en nål og tråd, og pass på å sikre lukking med flere vinne sting før snipping tråden.

Plasser urte varmepakning i mikrobølgeovn og varme den i opptil to minutter. Fjern den fra mikrobølgeovn og forsiktig plassere den over de berørte bihulene. La den på plass til den er avkjølt.

Tips og advarsler

  • Slapp av mens du bruker en urte varmepakning; det øker beroligende egenskaper.
  • Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige urter som passer din smak. Hva som fungerer for en fungerer ikke nødvendigvis for alle.
  • Denne informasjonen er ikke ment for å behandle, diagnostisere eller kurere noen medisinsk sykdom. Snakk med en lege eller lege før du prøver å kurere noen helseproblemer, inkludert sinus forhold.
  • Vedvarende sinus problemer kan kreve medisinsk behandling.