Digidexo.com

Hvordan Rife Machines fungerer?

Hvordan Rife Machines fungerer?

Identifikasjon

Talsmenn hevder at Rife maskiner fungerer gjennom generering av resonnerende frekvenser som spesifikt påvirker sykdomsfremkallende mikroorganismer på deres frekvens nivåer. Denne prosessen kan føre til at celler av disse mikroorganismene deretter mister sin integritet, noe som resulterer i ødeleggelsen av disse cellene, og frigjøring av deres cellulære avfall og giftstoffer i blodet.

Transmission

Elektroder blir plassert på kroppen på stedet av sykdommen, på hendene, eller under føttene. Når Rife maskinen er slått på, blir frekvensbølger sies å reise gjennom kroppen og å ødelegge alle celler som er berørt av denne frekvensen. Normale celler i kroppen sies å være upåvirket av de frekvensnivå som er spesifikke for de målrettede mikroorganismer.

Funksjon

I teorien er lysenergi omdannet til resonnere bølgelengder som visstnok kommer inn bakterier eller virus celler, og dermed forårsaker dem til å bli synlig ved at lyset. De er visualisert ved forstørrelse mellom 8000 og 17 000 ganger forstørrelse; teknologien blir så forsterket for å ødelegge disse nå-synlige celler.

Effekter

Det hevdes at mikroorganisme-cellene vil da gjennomgå strukturelle og fysiologiske forandringer som forårsaker elektroner til å overføre bort fra sine celler, forårsaker ytterligere belastning på deres celleintegritet. Dette resulterer da i døden av den mikroorganismen.

Cellular Debris og fjerning

Ifølge talsmenn, som disse skadelige celler tilsynelatende dør av effekten av Rife maskin, deres bryte ned cellene, og etterlater bak sin celle-debris, og de giftstoffer fra innenfor disse mikroorganismer blir deretter bli frigjort inn i blodstrømmen. Dette er den viktigste grunnen for terapeutisk regulering av behandlingen - for å hindre giftig overbelastning på kroppens kompromittert immunitet ved avstand behandlinger og la kroppen tid til å avgifte etter hver økt.

Whole Body Approach

Florerer maskiner brukes i mange deler av verden, der utøvere anbefale Rife terapi sammen med sunt kosthold endringer, mosjon, høyt væskeinntak og hele kroppen rensing. Ved påføring av Rife terapi, utøvere tar sikte på å gjenopprette helse og velvære til hele kroppen.

Kontroversen

Mens Rife maskinen har fått verdensomspennende anerkjennelse og bruk, dens effekt er ikke blitt offisielt evaluert av Food and Drug Administration (FDA) i USA. Den opprinnelige design og terapi ble ikke patentert, og mange mener at dagens Rife maskiner er ikke sammenlignbare med originalene. Kanskje den Rife maskinen vil bli anmeldt av FDA, for å analysere både dets muligheter og begrensninger.