Digidexo.com

Hvordan bli kvitt plakk på tannkjøttet

Hvordan bli kvitt plakk på tannkjøttet


Plakk igjen på tannkjøttet kan være farligere enn du tror. Ifølge Mayo Clinic, overflødig plakk igjen på tennene og tannkjøttet har vært direkte knyttet til diabetes og hjertesykdommer. Red, oppblåst, såre og blødende tannkjøtt er klassiske symptomer på gingivitt. Hvis venstre ubehandlet, kan gingivitt føre til periodontal sykdom, som til slutt vil føre til tap av tenner. Trinnene for å fjerne plakk fra gingival vev er enkle å følge. Konsekvent følge disse trinnene er nøkkelen til å holde en sunn og ren munn.

Bruksanvisning

•  Plasser en ert størrelse mengde tannkrem på tannbørsten. Still et egg timer til tre minutter og begynne å pusse tennene. Flytt tannbørsten i en sirkulær bevegelse, med moderat trykk, på tvers av alle områder av tennene og tannkjøttet. Skyll munnen med vann til korningen på tannkrem er borte. Gjenta denne prosedyren 2-3 ganger om dagen.

Bryt av et stykke floss ca 9 til 10 inches lang. Pakk floss to til tre ganger rundt midten fingrene inntil senterdelen av floss er stramt. Bruk tipsene dine pekeren fingrene og tommelen til å manøvrere floss i mellom hver tann. Pakk floss i en "C" -form rundt tennene og flytte floss opp og ned. Skyll munnen med vann for å fjerne rusk. Gjenta dette trinnet daglig.

Har renset tennene av en tannpleier hvert halvår eller oftere hvis anbefalt av tannlegen din.