Digidexo.com

Online Aktiviteter Takle Anger Management i Teens

Online Aktiviteter Takle Anger Management i Teens


Undervise ungdom å håndtere sinne innebærer fokus på konstruktive måter å kommunisere effektivt, identifisere andres følelser, utvikler empati og håndtere effektivt med stress. Ressurser som interaktive spill, aktiviteter og utskrivbare skriveøvelser er tilgjengelig på nettet for å hjelpe tenåringer forstå sine følelser og andres følelser. Interaktive regneark avklare problemer og utvikle løsninger basert på svarene. Anger management klasser designet av psykisk helsepersonell kan også tas på nettet.

Mestring Kit

MindYourMind.org tilbyr en interaktiv Mestring Kit utviklet for å hjelpe tenåringer takle sitt sinne, skade og andre følelser. Den Coping Kit er presentert som en bærbar PC som tenåringer kan skrive inn samtidig lære og utforske sine følelser. Tenåringer kan lære ulike måter å identifisere og takle sine overveldende følelser. Problemer identifiseres og løsningene blir oppdaget av tenåringen på egen hånd gjennom de utskrivbare skrive aktiviteter. Mestring Kit skaper en konkret ressurs for mestring i en krise.

Livet Journal

Livet Journal er tilgjengelig gjennom MindYourMind.org og er en interaktiv ressurs for tenåringer å bidra til å identifisere sinne og takle det på en sunn måte. Livet Journal består av spørsmål der tenåringene skrive sine svar og dermed lære teknikker for å håndtere stress og sinne og lære å holde kontroll under en krise. Livet Journal er en morsom måte å frigjøre negative følelser og utvikle positive og bidrar også tenåringer identifisere støttesystemer og andre kilder til empowerment. Livet Journal kan skrives ut for personlig referanse også.

Anger Class Online

Anger Management Class på nettet er for tenåringer og består av en selvstyrt åtte-timers kurs. Klassen og pensum er designet av Ari Novick, Ph.D., en lisensiert ekteskap og familie terapeut (LMFT) og sertifisert anger management leverandør og av Tony Fiore, Ph.D., en lisensiert klinisk psykolog og en sertifisert anger management leverandør. Klassen omfatter 10 kapitler i "Anger Management for det tjueførste århundre og de åtte-Tools of Anger Control," pensum og en avsluttende eksamen. Disse klassene lære ungdom "åtte Tools of Anger Control," inkludert:
Verktøy 1 - Gjenkjenne Stress
Verktøy 2 - Utvikle Empati
Tool 3 - Svare stedet for å reagere
Tool 4 - Endre At samtale med deg selv
Tool 5 - Kommunselvsikre
Tool 6 - Juster Forventninger
Verktøyet 7 - Tilgi men ikke glem!
Tool 8 - Retreat og tenke over ting!
Den Adolescent Anger klasse koster $ 195.