Digidexo.com

Hvordan å dekke kostnader for velvære programmer

Hvordan å dekke kostnader for velvære programmer


Velvære programmer er laget for å hjelpe folk til å endre sine usunn livsstil og skape individualiserte programmer basert på hver persons € ™ s behov. Disse programmene håndtere problemer som vekttap, stress, røykeslutt, sykdomsforebygging og psykisk helse. Programmet kan fokusere på én eller flere helsemessige problemer. Velværeprogrammer gir et veikart til god helse og tilbyr støtte fra andre med de samme kampene. Delta i en wellness program reduserer sjansen for å bli forebygges kroniske sykdommer, og dermed redusere dine medisinske regninger. Helsetjenester og arbeidsgivere dekke velvære programmer, og du dona € ™ t må betale-out-of-pocket utgifter.

Bruksanvisning

•  Snakk med din arbeidsgiver om å starte et velværeprogram. Mange selskaper tilbyr gratis programmer for sine ansatte i liten eller ingen kostnader. Selskapet programmer varierer etter størrelse og forsikringsdekning. De omfatter insentiver som vekttap programmer, rabatt medlemskap til lokale treningssentre, på stedet treningsutstyr, personalia velvære trenere, mentale helseprogrammer og røykeslutt. De kan være vert for helsemesser med gratis helse helsen eller invitere helsepersonell å gi workshops og seminarer. Ansatte kan delta i vekttap utfordringer der arbeidsgivere tilbyr premier. Mange selskaper utvide disse fordeler for ektefeller og barn. Ifølge Kaiser Family Foundation nettside, selskaper som tilbyr velværeprogrammer forbedre den generelle helsen til sine ansatte og lavere helsekostnader.

Få forsikring som gir velvære programmer. Flere forsikringsselskaper, for eksempel Blå Kors og Aetna, nå tilby velvære programmer til sine forsikringstakere. Programmer inkluderer utdanningsprogram som hjelper deg å ta bedre kosthold og livsstilsvalg. Forsikringsselskapet kan tilby spesialiserte e-postmeldinger og forslag til håndtering av helsemessige forhold som astma og diabetes. Velg forsikringsselskaper tilbyr nå rabatter til medlemmer som blir med helsestudio, gå ned i vekt eller redusere blodtrykk og blodsukker. Du må snakke med forsikringsselskapet gi fordi ikke alle forsikringstakere kvalifisere for helseprogrammer.

Bli med på et helsestudio. Velg et helsestudio som tilbyr helse og velvære programmer, og legger dem til sine medlemskontingent. De jobber med lokale sykehus og leger og verts velvære workshops og messer på treningsstudio som gir gratis helseundersøkelser. Helse klubber med velværeprogrammer tilbyr kurs som er spesielt utviklet for medlemmer med diabetes, høyt blodtrykk og fysiske funksjonshemninger, samt klasser for eldre medlemmer. Flere helse klubber har prenatal og postnatal klasser. I tillegg til trening klasser og workshops, de har på ansatte mentale og atferdsspesialister, ernæringsfysiologer og livet trenere. Full-service fasiliteter engang massører, spabehandlinger og på stedet barnepass.