Digidexo.com

Svart Salve Informasjon

Svart salve er en alternativ kreftbehandling som inneholder rock-avledet ingrediens ichthammol. Talsmenn hevder det brenner bort hudkreft uten å påvirke omkringliggende vev, mens motstanderne illustrere farene ved svart salve ved å peke på en sak der en kvinne mistet nesen etter å ha brukt den.

Funksjon

Svart salve er et alternativ aktuell medisin. Det er også kjent som tegningen salve, fordi det er ofte brukt til å bringe koker, cyster og splinter til overflaten av huden. Det er ofte brukt på hester, men folk bruker det også. Kontroversielt, det er også et alternativ behandling for hudkreft: I stedet for å velge å ha kreft kirurgisk skåret, noen mennesker gjelder svart salve til det. Talsmenn hevder det dreper kreftceller uten å skade omliggende vev.

Komponenter

Den viktigste ingrediensen i svart salve er ichthammol, en kjemisk forbindelse hentet fra sedimentære bergarter. Dette er på tegningen middel. Det kommer vanligvis i konsentrasjoner på 20 prosent. De resterende ingrediensene i sort salve er en olje, bivoks eller vann base; anti-inflammatoriske urter som arnika, solhatt og calendula; fenyl alkohol; og bloodroot, en urt som angivelig hjelper oppløse hudlesjoner. Noen svarte Salve stakere legge sinkklorid til salve i konsentrasjoner på over 40 prosent. Det finnes bevis imidlertid at denne konsentrasjon av sinkklorid kan føre til arrdannelse. Andre Salve stakere erstatte DMSO for noen av sinkklorid, hevder at DMSO hjelpemidler absorpsjon av ichthammol uten arrdannelse i huden.

Hvordan bruke svart Salve

For å koke, splint eller cyste, brukere spre et tynt lag av den salve direkte på det berørte området hver 24. time inntil problemet kommer til overflaten av huden. For hudkreft, brukere påfør et tynt belegg av salve til sine kreft føflekker eller lesjoner, dekke området med en bandasje og gjenta hver 24. time til en tykk, dyp skorpe, kalles en sårskorpe, former. De deretter holde denne eschar dekket før det tørker helt og faller ut. Etter eschar faller ut, svart Salve talsmenn si, kreft bør bli helt borte.

Advarsel

Svært lite vitenskapelig forskning har blitt gjort for å underbygge påstander om at ichthammol eller bloodroot drepe hud kreftceller. Svart salve er en etsende middel. Noen salver selv inneholder svovelsyre, og kan forårsake alvorlige brannskader. En kvinne mistet nesen og en stor del av kinnene fordi hennes naturlege hadde foreskrevet henne svart salve for en kul på nesen. FDA har forbudt Alpha Omega, selskapet som leverte svart salve til kvinnens naturlege, fra produksjon sin Cansema salve. Imidlertid har Alpha Omega ombygd laboratoriet FDA rev ned, og er fortsatt i drift i Ecuador.

Dr. Weil perspektiv

Den respekterte integrerende medisin utøveren Andrew Weil, MD, er en forkjemper for svart salve som inneholder bloodroot. Han sier han har personlig brukt den til å kvitte seg med hud koder. Han vet ikke, men tolererer bruk av svart salve for kreft. Han anbefaler du se en hudlege hvis du er bekymret kan du ha hudkreft, snarere enn å forsøke å behandle det med salve.