Digidexo.com

Legemidler som brukes for migrene hodepine

Migrene er en vanlig, kronisk type hodepine tegnes ved alvorlig smerte, som kan vare i flere timer eller dager. Bivirkninger av migrene er kvalme og oppkast, følsomhet for lys og lyd og prikking i armen eller beinet. Det finnes ingen kjent kur for migrene hodepine, men det finnes medisiner tilgjengelig for å redusere deres alvorlighetsgrad og frekvens.

Årsaker

Unormal hjerneaktivitet forårsaker migrene, men det er ikke klart hva som forårsaker abnormitet. Migrene kan utløses av stress, miljøfaktorer og mat.

Medisin Typer

Migrene hodepine er behandlet med smertestillende medisiner som skal tas så snart symptomene begynner, og forebyggende medisiner som reduserer hyppighet, alvorlighetsgrad og lengden på migrene.

Smertestillende midler

Smertestillende midler som brukes til å behandle migrene hodepine inkluderer anti-kvalme medisiner, ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter, opiater som kodein, og triptaner som Imitrex for alvorlig migrene.

Forebyggende medisiner

Medisiner som betablokkere, antidepressiva, anti-anfall medisiner, og botox har blitt brukt til å forebygge migrene. Leger noen ganger bruke antihistamin cyproheptadine som forebyggende behandling for barn med migrene.

Naturlige alternativer

Den urter Feverfew og Pestrot brukes til å behandle hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene hodepine. Andre naturlige migrene behandlinger inkluderer vitamin B-2, koenzym Q10 og muntlig magnesium sulfate kosttilskudd.