Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne Reseptbelagte legemidler

Reseptbelagte legemidler er overalt i dag. Fra en pop-up annonse på datamaskinen til en kjendis diskusjon om rehab, er du sannsynligvis til å se og høre om reseptbelagte legemidler på en daglig basis.

Med reseptbelagte legemidler så vanlig, er det viktig at forbrukerne er informert og forberedt på å identifisere stoffer som de kan komme i kontakt med. Reseptbelagte medisiner er svært farlig hvis du er i feil hender.

Narkotikamisbruk er på vei oppover, og det er dessverre vanlig å høre om et dødsfall relatert til reseptbelagte legemidler. Noen tenåringer tar resepter fra hjemmet for å selge på skolen, er småbarn feilaktig inges resepter i stedet for godteri fra mammas veske, og til og med apoteker har tidvis utlevert feil medisiner til en pasient.

Utdanning og bevisstgjøring behov for å være prioriteringer når det gjelder å gjenkjenne reseptbelagte legemidler.

Bruksanvisning

Hvis medisinering er fortsatt i sin originalemballasje, les resept etiketten som er festet til flasken. Oppbevar alltid reseptbelagte medisiner i den originale emballasjen, slik at informasjonen som medisinering navn, utløpsdato og dosering er lett tilgjengelig.

Søk på nettet for en pille identifikator. Skriv inn informasjon medisiner inn i en database, slik som Drugs.com. Send inn data som forlagene (tekst og / eller tall trykt på medisiner), farge og form, for å identifisere resept.

Consult The Pill Book. Prøv et lokalt apotek, bokhandel, online leverandør, eller låne den fra det lokale biblioteket. Denne boken viser bilder og informasjon om ulike reseptbelagte legemidler.

Tips og advarsler

  • Kontakt Giftkontrollsenter for resept overdose informasjon.