Digidexo.com

Hjem Cure av Mentholatum for tånegl sopp

Mentholatum er en effektiv hjem rette for tånegl sopp, også kjent som onychomycosis. Det er lavt i pris, lett å få tak i og trygge å bruke. Det krever bare noen få minutter av tid hver dag til å behandle nail sopp med Mentholatum.

Forberedelse

Før du bruker Mentholatum på spiker sopp for første gang, myke spiker enten ved å ta et bad eller ved å dyppe neglene i en balje. Når neglene er myke, tørk grundig, og deretter bruke en Emery bord til fil over toppen av spiker. Filing bidrar til å gjøre neglen mer porøs slik at Mentholatum kan absorberes lettere inn i neglen.

Søknad

Scoop om en spiseskje med Mentholatum på en liten tallerken eller bolle. Sjenerøst gni Mentholatum i hver tånegl og inn i skjellaget på hver spiker. For best resultat, satte Mentholatum på hver tånegl, selv de som ikke synes å ha noen sopp. Påføring av Mentholatum på hver tånegl vil holde soppen sprer seg til andre tånegler, og vil også drepe noen sopp som er i ferd med å vokse, men er ennå ikke synlig.

Etter gni Mentholatum i hver tånegl og skjellaget, la den absorbere inn i neglen. Hvis det gjøres før sengetid, dekke tåneglene med bandasjer eller sette på et par sokker, slik at arkene ikke blir farget av Mentholatum.

Kast alle ubrukte Mentholatum. Aldri gjenbruk Mentholatum som har hatt kontakt med infiserte negler da det kan forårsake infeksjon å spre seg.

Gjenta denne prosedyren to ganger daglig.

Evaluere

Hvis Mentholatum arbeider for å kvitte tåneglene sopp, vil rosa, klar, sopp-free ny tånegl vekst dukke opp over skjellaget. Det kan være knapt synlige ved først. Dette tar vanligvis en uke eller lenger.

Vær Vedvarende

Selv Mentholatum er en effektiv behandling for tånegl sopp, er det viktig å fortsette å behandle tåneglene to ganger om dagen med Mentholatum til tåneglene er helt fri for sopp.

Det er også viktig å trimme tåneglene regelmessig slik at den infiserte tånegl er kuttet av litt etter litt.

Hvis behandlingen opphører før tåneglene er helt klar av sopp, vil de resterende soppen spre seg til resten av neglen og behandling må starte helt på nytt.

Dette er en lang, langsom prosess siden det kan ta tre til seks måneder for tåneglene helt vokse ut.