Digidexo.com

Hvordan overvinne frykt for Flight

Hvordan overvinne frykt for Flight


Mange som bord i fly gjør det med en viss mengde av frykt. Litt erfaring bare milde "sommerfugler", mens andre opplever alvorlig angst. Dette angst kan stamme fra ett eller flere områder, som for eksempel mangel på kontroll, høydeskrekk og klaustrofobi (frykt for lukkede rom). Vinne frykten for å fly er en komplisert prosess som krever tid og flere strategier. Heldigvis er mange mennesker lære å kontrollere deres frykt i varierende grad ved hjelp av nyttige teknikker.

Bruksanvisning

•  Innrøm at du er redd og prøver å finne ut nøyaktig hva om flying gjør deg redd. Spør deg selv om du er redd for å krasje, være begrenset, ikke å være i kontroll eller noen annen faktor forbundet med fly. Vurdere tidspunktet om din frykt. Finn ut om du er redd for i løpet av de dagene før en flytur, de minutter eller timer før flyturen, takeoff, flyturen selv eller touchdown.

Snakk med en lisensiert rådgiver om din frykt og strategier sammen om hvordan man skal håndtere det.

Avstå fra å se eller lese nyheter om flyulykker. Disse hendelsene er svært sjeldne, og er neppe til å skje med deg. Se nyheter og lese historier om krasjer drivstoff din angst.

Praksis avslapping teknikker som fokuserte pust, visualisering og muskelavslapning før de gangene du vanligvis bli redd som et forebyggende tiltak. Fokusere pusten din ved å puste sakte og tenker "i" sakte som du inhalerer og "ut" sakte som du puster ut. Visualisere et scenario som motvirker den konkrete årsaken til at du er redd. For eksempel, hvis du er redd for landing, visualisere flyet lander jevnt og trygt. Et annet alternativ er å visualisere deg selv i ditt favoritt, avslappende sted. Utføre muskelavslapping ved spenner og deretter slippe musklene i hver del av kroppen din, som begynner med tærne og beveger seg oppover.

Snakk med legen din om å ta medisiner som vil lette din angst. Noen angst medisiner er pågående, mens andre er tatt etter behov.