Digidexo.com

Bruk av skullcap

Skullcap er en urt som finnes i solrike fuktige områder fra New York til West Virginia og i mange sørstatene. Skullcap bladene er av forskjellige størrelser, men plantene kan alle bli gjenkjent av sine distinkte frøbelgene og hette blomster. Skullcap har utallige bruksområder og fordeler.

Historie

Skullcap har blitt brukt i hundrevis av år av indianere og mest spesielt ved Cherokees. Skullcap ble brukt som en sterk kvinnelig medisinsk tonic og seremoniell urt. Det ble også brukt til å behandle schizofreni og rabies.

Anti-inflammatorisk

Kalott er brukt i nåværende alternativ medisin som et anti-inflammatorisk. Te tilberedt med skullcap antas å ha antibakterielle og soppdrepende egenskaper.

Angst

Kalott brukes til behandling av nervøsitet, angst og skjelving. Det er ofte brukt som en urte beroligende og det sies å ha en samlet beroligende effekt.

Epilepsi og trøtthet

Skullcap brukes til å behandle epilepsi i noen europeiske land. Det er også foreslått for de med kronisk utmattelse.

Hud og urinveisinfeksjoner

Kalott brukes for treament av hudinfeksjoner og urinveisinfeksjoner. Det er også brukt som et vanndrivende, for å bidra til å fremme galle flyte, for å behandle bug biter og stikk og for mindre kutt.

Felles Forkjølelse

Skullcap brukes som et alternativ behandling for forkjølelse. Det er også brukt for å behandle bronkitt, hepatitt, diaré og til og med tumorer.