Digidexo.com

Tegn og symptomer på diabetes Onset & Eksem

Diabetes oppstår når bukspyttkjertelen ikke kan lage nok insulin eller cellene blir resistente mot det, noe som fører til unormalt høye nivåer av sukker for å gå inn i blodbanen. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til alvorlige helsemessige forhold, hvorav mange kan være livstruende. Ifølge American Diabetes Association, om lag 33% av personer med diabetes utvikle ulike typer hud infeksjoner, noen som kan forveksles med eksem, som er forårsaket av ulike hud irritanter, ikke unormale insulin eller blodsukkernivået.

Tegn på diabetes

I motsetning til eksem, som bare påvirker huden, kan diabetes utløse mange typer symptomer. Personer med type-1 diabetes (som er arvelig i mange pasienter) utvikle ekstrem tørste, sult, tretthet, hyppig vannlating og irritabilitet, forklarer Mayo Clinic. Type-2 diabetes, som utvikler hos voksne og noen barn med kronisk-høyt blodsukker kan føre til hyppige infeksjoner, tåkesyn, poot sårhelende, prikking eller nummenhet i hender og føtter og hud, tannkjøtt eller blære infeksjoner. Diabetes gjør folk mer utsatt for å utvikle bakteriell og andre infeksjoner som kan manifestere seg som flere typer utslett, eksem, synes noen av dem som røde, kronisk kløende flekker eller lesjoner. Men noen mennesker med diabetes viser ingen tegn til å ha sykdommen, som kan, hvis den forblir ubehandlet, føre til alvorlige helsemessige forhold som påvirker hele kroppen.

Symptomer / Årsaker til Eksem

Det finnes ulike typer eksem, noe som fører til røde, hovne, vedvarende kløende flekker av hud. De kan vare i lange perioder av gangen, og trekker seg tilbake, men så blusser opp igjen. Vedvarende skrape kan føre til blødninger og hudinfeksjoner.

Årsaker til eksem omfatter allergiske reaksjoner på mat eller noe personen tingene som irriterer huden, inkludert gjær som vokser naturlig på huden. Det kan være forårsaket av hormonelle eller endokrinologiske ubalanser og bakteriell og sopp som penetrerer mikroskopiske rifter i noen menneskers hud kan føre til det også, de Eczemanet nettstedet rapporter. Stress kan føre til fakkel-ups; Så du kan trusler mot immunforsvaret, forklarer eksem free.org nettsted. Andre triggere er eksponering for hudirriterende kjemikalier i miljøet, svette-induserende trening og ekstreme temperaturer. Noen ganger gjentatte ganger gni eller klø en del av kroppen vil også stimulere en eksem blusse opp.

Protein Engasjement

Forskere ved University of California, San Diego (UC San Diego) har fastslått at et protein som kalles caspase 8 som tidligere var forbundet bare med celledød bidrar til å helbrede sår i laboratoriet mus. Personer med eksem mangler normale mengder av dette proteinet, men de med diabetes produserer for mye av det, forklarer en UC San Diego artikkel om forskningen. I mus, mangel på caspase 8 forårsaket hudceller og stamceller til rush til hudoverflaten, reprodusere og bli betent, som er det måten huden leges og stenger sår. Men svekker diabetes sårhelende, og forskerne nå har mistanke om at diabetikere 'overproduksjon av proteinet kan være involvert.

Forskjeller i behandling

Diabetes behandling varierer fra å vedta en lav-fett, sunt, kosthold sukker-kontrollert og trening til insulininjeksjoner i alvorlige tilfeller. Behandlinger for eksem, på den annen side, inkluderer bruk av aktuelle salver, for eksempel beroligende kremer og cortizone kremer, antihistaminer, antibiotika for å hindre smitte, stress reduksjon og vitamin tilskudd, sier wrongdiagnosis.com nettstedet.