Digidexo.com

Homøopatiske midler for Melasma

Melasma er en hudsykdom som fører til misfarging av huden. Denne sykdommen rammer mange mennesker, spesielt kvinner. Farge, form, størrelse og plassering av melasma variere fra sak til sak. Det er ikke en alvorlig tilstand, men det er ikke hyggelig å ha. Det er mange behandlinger for melasma, inkludert homøopatiske behandlinger. Behandle din melasma med homeopatisk medisin vil sikre at du er komfortabel under den vanskelige behandlingsprosessen.

Gjennomgang av din tilstand

Det første trinnet i enhver homeopatisk behandling er å vurdere tilstanden din og for å gi deg et intervju. Lege eller sykepleier vil kontrollere kroppen din til å se hvor du er berørt av melasma og hvilken farge din melasma er farget. Ulike typer av melasma krever ulike typer medisiner. De vil også intervjue deg å finne hvis du har noen allergier, hva slags behandling du ønsker, hva toleranse er for visse legemidler, hvor komfortabel du er med fysioterapi, og mange andre spørsmål. Den homeopat ønsker at behandlingen skal være så trøstende til deg som det muligens kan.

Medisiner

Det er mange medisiner som behandler mange forskjellige typer melasma. Sulphur, Myk kråkefot, sepia offincinalis, thuja occidentalis, argenticum NITRICUM, kadmium slphuratum, og mange andre kan brukes i behandlingen. Hvilken medisin vil bli brukt avhenger helt av din tilstand, din toleranse og legen din. Det er meget mulig at du kan være allergisk mot noen av disse legemidlene. Hvis du er, la legen få vite og alternative behandlingsformer vil være mulig. Hvis du ikke er det, vil legen din starte med en dose som du føler deg komfortabel med og justere den i henhold til komfort når du er på medisin. Hvis for mye gjør deg syk, fortelle dem, og han vil raskt justere den.

Fysioterapi

Det er mulig å bruke løk juice, eddik og sitronsaft på melasma flekker. Disse naturlige rettsmidler er billig og trygt, om enn noe stinkende. En homeopat vil hjelpe deg å bruke disse ingrediensene hvis det er nødvendig. Bleking kremer kan også brukes, men en homeopat ville være usannsynlig å bruke en slik en barsk ingrediens på huden din. Melasma kan noen ganger bli utløst av stress eller mangel på mosjon. En fysisk form regiment kan påføres med din homeopat for å holde deg i fysisk god form og aktiv.

Rådgiving

Selv om det er ikke alltid nødvendig, er rådgivning mulig for melasma etter homeopatisk behandling. Melasma kan være en pinlig tilstand for noen mennesker. De kan finne de føler stygg med sin melasma. Selv om disse er normale følelser, kan de være vanskelig å håndtere. En homøopatisk lege eller sykepleier vil være der for å snakke med deg hvis du trenger noen som vil forstå hva du går gjennom. Hvis dine problemer er utenfor deres ekspertise, kan de henvise deg en psykolog eller psykiater.