Digidexo.com

Hvor raskt kan behandle urinveisinfeksjoner

Jeg er en som lider av kroniske urinveisinfeksjoner. Her er noen måter jeg behandle, forebygge og lindre symptomene.

Bruksanvisning

gjenkjenne symptomene. Smertefull vannlating, overskyet urin, trang til å urinere, brennende / stikkende følelse mens urinering, blod i urinen. For meg er det første tegn på infeksjon skyet vannlating, trang til å urinere etter bare urinering, og brennende følelse.

Ved første tegn, drikke rikelig med væske. Jeg prøver vanligvis å drikke en 16 oz flaske vann ved de første tegn på urinering. Vanligvis vann vil avlaste brenning og trang til å gå når det blir gjennom systemet.

Drikk tranebærjuice. Det er vanskelig for meg å finne ren tranebærjuice og jeg hører det er ikke hyggelig å drikke anyways. Jeg pleier å gå for tranebærjuice cocktail (inneholder 27% juice). Mens jeg nippe på det, jeg også drikke vann for å hjelpe fortynne sukker. Et alternativ til å drikke juice er å ta en tranebær supplement. Det er som juice i kapselform.

Ta en kapsel av Enchinacea. Noen studier har vist at dette er antibakteriell og soppdrepende. Jeg synes at det hjelper i Flushing ut bakteriell.

Ta litt vitamin C. Vitamin C kan bidra til å heve syrenivå i urinen som vil gjøre det vanskeligere for bakterier å formere seg.