Digidexo.com

Foods å spise på en lav-fett diett

Foods å spise på en lav-fett diett


Å spise en lav-fett diett kan kreve å spise færre usunn mat og mer sunn mat, ifølge National Hjerte Lung and Blood Institute (NHLBI). Helse Castle forklarer sunt fett bidra til å redusere hjertesykdommer risiko og hjelp i din hjernens funksjon. Sunnere lav-fett valg kan variere fra dampede grønnsaker til magre proteiner.

Grønnsaker

Spis grønnsaker som en del av en lav-fett diett plan. Man kan bruke ferske eller frosne grønnsaker, i henhold til NHLBI. For eksempel spise en salat med rød paprika og skiver agurk, og gå lett på dressing. Frosset, microwavable grønnsaker tilbyr en praktisk alternativ til friske grønnsaker. Bare følg matlaging instruksjoner og toppe de varme grønnsaker med friske krydder, for eksempel hvitløk.

Hel-korn brød og kornprodukter

Den NHLBI foreslår å erstatte din hvitt brød og knekkebrød med hel-korn brød eller hele korn frokostblandinger. Til lunsj eller middag, sted fettfattig lunsj kjøtt og salat på en hel-korn brød. Du kan spise andre typer hel-korn brød, for eksempel tortillas. For frokost eller lunsj, spise en bolle med hel-korn frokostblanding med skummet melk. Legg til mer ernæring med skiver av frukt, alt fra fersken til bjørnebær.

Lav-fett melk og ost

Melk og ost kan være en daglig del av lav-fett diett. Bare slutte å kjøpe melk eller ost og gå for lav-fett eller fett-frie versjoner i stedet. Legg lettmelk til en skål med frokostblanding eller ettermiddagste. Plassere skiver lav-fett ost på ristet brød eller dampede grønnsaker, som brokkoli.

Snacks

Du kan fortsette å spise snacks, men velger sunnere seg. Ifølge Helse Castle, bør du unngå å gumlet på kaker eller donuts, reservere disse avlat for spesielle anledninger, for eksempel ferier. Som en lav-fett dieter, kan du spise ulike typer sunn snacks, inkludert dampede grønnsaker, usaltet popcorn og frosne blåbær fruktjuice.

Nøtter

Nøtter kan være høy i fett, men de har umettet fett, som er sett på som gode fettstoffer. Helse Castle, foreslår å legge nøtter til en grønn salat. En måte å legge til nøtter til kosthold er en hjemmelaget trail mix. Bare kombinere peanøtter med tørket frukt og marshmallows eller mørke sjokoladebiter. Innlemme nøtter inn i paier og kaker og andre bakevarer.