Digidexo.com

Slik Cure Candida ved å ikke spise sukker

Slik Cure Candida ved å ikke spise sukker


Candida albicans bor normalt i de genitale og gastrointestinalkanalen, så vel som andre deler av kroppen. En "gjærinfeksjon" oppstår når overvekst finner sted, vanligvis som et resultat av antibiotikum eller steroid bruk medisinering. Det er opportunistisk i de med nedsatt immunforsvar, og de som har diabetes. Candida kan være vanskelig å kontrollere, men BJ Horowitz i "Journal of Reproductive Medicine" fant at kosten unngå sukker er et klokt valg for herding Candida overvekst. Michael Weig, i "The American Journal of Clinical Nutrition," anbefaler en lav-karbohydrat diett uten sukker.

Bruksanvisning

eliminere søte matvarer som fôrer Candida. Dette inkluderer alle sukker og sukkererstatninger unntatt stevia, og alle frukter som sitrus og tomater. Andre matvarer for å unngå å inkludere stivelsesholdige grønnsaker som gulrøtter, mais, rødbeter, vinter squash, søtpoteter og yams. I stedet spiser rikelig med grønne bladgrønnsaker, spinat, persille, romanosalat, grønnkål og brokkoli, kål, selleri, ert pods, løk og sommer squash. Ifølge boken Resept for Nutritional Healing, hemmer hvitløk soppvekst når det spises fersk eller tas som et supplement.

•  Fjern eventuelle matvarer som inneholder gjær eller gluten, slik som de som er laget med hvete, bygg, rug eller. Brun ris, hirse og quinoa er sunne korn substitutter. Unngå alle melkeprodukter unntatt vanlig yoghurt med aktive kulturer. Phyllis Balch, i Resept for Nutritional Healing, råder ikke å spise noen kjøtt, men vanlig stekt fisk og skinnfri grillet kylling.

Fight candida overvekst. Raw virgin kokosolje er soppdrepende. Starte med å ta en teskje tre ganger om dagen og gradvis øke inntaket til to spiseskjeer tre ganger om dagen. Wild oregano olje kan drepe et bredt spekter av sopp. Tre til seks kopper om dagen av pau d'arco te kan bidra til å få candida under kontroll. Alternativ pau d'arco med fedd te å maksimere fordelene av både urter 'soppdrepende egenskaper.

Unngå fermenterte og alderen matvarer og de ​​som er kjent for å huse mykotoksiner (gjær sporer): oster, sjokolade, tørket frukt, skinke, honning, mutter Butters, pickles, sopp og soyasaus. Ikke drikke eller bade i klorvann, som dreper vennlige organismer og oppfordrer gjær overvekst.

Sett sunne bakterier. Bruk et ikke-meieri kombinasjon formel probiotiske supplement. Ta probiotika på tom mage mellom måltidene for å redusere ødeleggelsen av magesyre før de når tarmen, hvor de vil konkurrere med og redusere candida kolonier. Høye doser, opptil fem milliarder organismer om dagen i to uker kan være nødvendig, etterfulgt av en milliard organismer om dagen for å opprettholde balansen.

Tips og advarsler

  • Etter strengt eliminere frukt i en måned, prøv å legge tomater, jordbær, eller sitrus to ganger i uken. Hvis candida symptomene ikke kommer tilbake, kan mer frukt legges. Noen Candida lider trenger å opprettholde en glutenfri diett for livet. Candida kan utvikle resistens mot pau d'arco. Maitake te er et alternativ. Roterende behandlingsprogrammer vil kutte ned på resistente soppstammer.
  • Oppsøke helsepersonell i tilfeller av kronisk eller uvanlig vedvarende candida infeksjoner; disse kan være et symptom på en mer alvorlig sykdom, som diabetes eller immunsystem dysfunksjon.