Digidexo.com

Hvordan koble EKG Leads

Hvordan koble EKG Leads


Hjertet produserer elektrisk aktivitet som stimulerer den pulserende nødvendig for å drive blod gjennom kroppen. Hvis du vil vise helsen til hjertet og sikre disse elektriske impulser fortsette å fungere som ønsket, leger og medisinske fagfolk administrere EKG-testing. EKG, EKG eller elektro tiltak og registrerer hjertets elektriske aktivitet i form av en linjegraf. Flere forskjellige typer EKG-testing eksisterer, inkludert den brukte 12-EKG som produserer 12 linje grafer av hjertets elektriske aktivitet ved hjelp av bare 10 ledninger og elektroder plassert på kroppen.

Bruksanvisning

•  Forbered elektrode festesider ved å barbere bort noen hår på elektrodestedene, tørke området med spritservietter for å fjerne lotions og kropps pulver og tørking av områder med kvadratet av gasbind. Du vil plassere en på hver leggen, en på hvert håndledd og seks over brystet, mellom begge brystene og under pasientens venstre bryst.

Kontroller små merker med en vaskbar markør for å markere hvor du vil plassere midten av hver elektrode. Start med håndledd og la pasienten ligge på ryggen med indre håndledd og håndflatene vendt oppover. Bruk to fingre for å finne den flateste delen av håndleddet og tegne et lite merke i denne posisjonen på hvert håndledd.

Finn et flatt område på leggen, nærmere ankelen enn kneet. Tegne et lite merke på hver leggen i denne plasseringen for å markere hvor du skal plassere elektrodene på beina.

Finn to flate områder på den indre side av hvert bryst, langs kantene av sternum ben som ligger mellom de to ribbe bur. Prøv å plassere merkene for elektroden på flat plass mellom brystene og ikke på brystene, som fettet i brystene redusere ledningsevne og produsere statisk på EKG grafen. Plassere merkene mellom fjerde og femte ribben, teller ned fra toppen.

Flytt ned og til høyre en tomme eller to og sett et merke på et flatt område under brystet og direkte over femte ribben ned. Flytt ned og til høyre en annen tomme eller to og plassere en annen mark halvveis mellom den femte og sjette ribben. Flytt rett For over til to inches og plassere en annen mark mellom femte og sjette ribben. Flytt ned og til høyre igjen ved en annen tomme eller to og plassere en endelig karakter mellom den sjette og syvende ribbeina på venstre side av pasientens kropp.

Skrell slakke av ti elektroder og plasser metall stykke direkte over hvert merke du har gjort i de foregående trinnene. Trykker du bestemt på elektrodene ned for å overholde den klebrige støtte til pasientens hud.

Koble EKG-ledningene til elektrodene. Endene av ledningene vil knipse på elektrode nubs når du bruke litt av trykket. Les den lille skriften på EKG bly hoder for å avgjøre hvilken elektroder ledningene skal feste. RA skal feste til høyre arm, LA til venstre arm, RL til høyre ben og LL til venstre ben. V1 gjennom V6 vil legge til brystet starter på venstre mest elektrode og flytte til helt til høyre på pasientens side.

Tips og advarsler

  • Råder pasienter som får EKG-testing for å unngå å bruke body lotion og pulver på dagen av EKG-testing så elektrodene vil bedre seg godt til huden.