Digidexo.com

Hvordan Forklar sykehjemsplass til en pasient

Hvordan Forklar sykehjemsplass til en pasient


Forklarer sykehjemsplass til en pasient kan være en ubehagelig oppgave fordi det er emosjonelle problemer som skamme situasjonen. Mange ganger familiemedlemmer og / eller ektefeller av den personen som skal plasseres i sykehjemmet føler seg skyldig om plassering. Par disse følelsene med disse følelsene til den personen som kommer til å leve i sykehjemmet, og det kan noen ganger være en svært belastet utveksling.

Bruksanvisning

Før oppstart av enhver samtale med den personen som vil bli plassert i sykehjemmet, sikre at du gjør din beslutning med komplett og fullstendig informasjon, inkludert medisinsk tilstand (er) og prognose, anbefalinger av personens helse-omsorg leverandøren (e), informasjon på sykehjemmet (e) under vurdering og personens evne til å utføre dagliglivets aktiviteter.

Noen medisinske tilstander kan ha en gunstig prognose, slik som et slag, hvor personen kan ha behov for behandling og rehabilitering for en bestemt periode, og da kunne vende hjem. Dette er informasjon du ønsker å vite - og personen kommer til sykehjemmet vil føle seg motivert til å delta i terapi i håp om bedring og en retur hjem.
Ikke gi din familiemedlem / ektefelle falske håp for en retur hjem. Hvis det finnes en mulighet for at det kan være tilstrekkelig utvinning gjennom terapi eller annen utvidet omsorg ved sykehjemmet, dele det med den personen. Hvis en retur til hjem er ikke gjennomførbart, være ærlig.
Andre medisinske hensyn inkluderer behovet for å ta daglige injeksjoner, gjelder trykk strømper eller ta flere finger stikker daglig for å sjekke for blodsukkeret. Disse er alle aktiviteter som må tas i betraktning når sykehjemsplass blir vurdert.
Ofte, leger, sykepleiere og / eller sosialarbeidere vil gi anbefalinger før personen er utskrevet fra sykehuset, hvis innlagt på sykehus, eller etter et besøk på legekontoret. Hvis forslaget er for sykehjemsplass for din familie medlem, spør hvilke kriterier om denne personen krever slik omsorg.

Ta deg tid til å sjekke ut sykehjemmene med tilgjengelige åpninger i ditt område. Besøk uanmeldt. Anlegg med ingenting å skjule vil ikke tankene slike besøk og forstå dine grunner for å komme.
Samle den informasjonen anlegget måtte ha om sine tjenester. Dette vil være noe konkret å dele med familie medlem når den tid kommer til å diskutere sykehjemsplass.
Sjekk med din tilstand sykehjem lisens styret og / eller Medicaid / Medicare sertifisering bord for å lære hvor godt de fasilitetene du velger fra i samsvar med statlige og føderale forskrifter. Hvis staten har et sykehjem ombud program, sjekk for eventuelle klager om fasiliteter og om slike klager ble grunnlagt eller ubegrunnet.
Du og din familie medlem vil trolig ønske å velge en langsiktig omsorg anlegget nær hjemmet, men ikke la nærhet være den eneste faktoren i ditt valg. Kvalitet omsorg for familiemedlem bør ikke bli ofret.

Hvis du vil vite hvor mye omsorg familiemedlemmet kommer til å trenge, forstår hvor mye eller hvor lite personen er i stand til å gjøre for seg selv i personlig pleie, toalettbesøk, ambulation og spising. Kan han ta sin medisin uten spesielle forberedelser? Han trenger en rullestol som hans nåværende bosituasjon ikke kan romme?
Er det noen skritt til familien din medlemmets nåværende boligkvarter som ville hindre ham fra å komme inn og ut uten hjelp? Kan han ta vare på hans toileting behov, inkludert å være i stand til å få av og på toalettet?
Har personen trenger round-the-clock tilsyn på grunn av svekket hukommelse? Han kan være en fare for seg selv når matlaging, for eksempel å glemme å slå av komfyren?
Mange aktiviteter blir tatt for gitt når vi lærer å gjøre dem, men psykiske og / eller fysiske funksjonsnedsettelser kan sterkt påvirke våre evner.

En siste betraktning vil være om din familiemedlem er kompetent (i stand til å gjøre sine egne avgjørelser) eller har vært ansett umyndig (ute av stand til å gjøre sine egne beslutninger). I mange stater, til en person, uansett hvor tilsynelatende svekket, er ansett å være en kompetent person inntil retten har ansett ellers.
Nå er det på tide å sette seg ned med familien medlem og så rolig som mulig, forklare situasjonen slik du kjenner det. Ha klar den informasjonen du har samlet, slik at du kan dele den med din familie medlem. Forvente at personen kan uttrykke sinne, skuffelse eller vantro.
Det kan være lurt å beholde den innledende samtale om sykehjemsplass kort, slik at tid for din familie medlem for å vurdere situasjonen og informasjonen du har presentert.
Tillate din familiemedlem til å gjøre hva avgjørelser de er i stand til, slik som å velge mellom to kvalitetsfasiliteter. Sykehjemsplass representerer et stort tap av selvstendighet. Fremme uansett uavhengighet situasjonen tillater.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil føle deg mer komfortabel i å diskutere sykehjemsplass med din familie medlem med en helsearbeider til stede, spør jeg tid kan settes til side for en slik diskusjon.
  • Tanken på å gå til et sykehjem er ofte ensbetydende med en nær-døden-setning. Din familiemedlem kan gå gjennom de ulike stadier av sorg som han anser sin ventende plassering. Være tilgjengelig for å lytte og gi emosjonell støtte.