Digidexo.com

Hvordan løse TMJ Surgery

Kjeveledd syndrom, eller TMJ, påvirker ledd og muskler rundt kjeven. De med TMJ noen ganger opplever kroniske smerter og kan ikke være i stand til å tygge, bite eller åpne sin munn uten hode eller nakkesmerter. Noen mennesker kan trenge kirurgi for å lindre sine symptomer. Hvis du velger for kirurgi etter standard behandling ikke virker, kan du følge disse trinnene for en rask utvinning.

Bruksanvisning

•  Ta alle antibiotika forskrevet av TMJ lege slik at du ikke risikerer å smitte. Også ta en foreskrevet smertestillende medikamenter bare for de første dagene. Hvis smertene dine varer lenger enn noen få dager, bør du kontakte lege.

Schedule fri fra jobben i minst to uker etter operasjonen for å gi deg selv tid til å hvile. Noen mennesker kan trenge mer eller mindre tid. Vurdere å be din ektefelle, en venn eller en nabo til å hjelpe til med barn og kjæledyr og med andre husarbeid for de første par dagene, slik at du kan komme tilbake på føttene.

Hold deg til et strengt flytende diett for de første to ukene etter TMJ kirurgi, og drikk rikelig med vann. Etter den andre uken, begynner å spise myk mat, slik som eggerøre, havregryn og yoghurt, som er lett å tygge uten å sette mye press på kjeven din. Du bør være i stand til å komme tilbake til ditt vanlige kosthold med om den fjerde uken.

Bruk en peroral behandling enhet som legen gir deg. Bruk den fem ganger om dagen i de første seks måneder for å bidra til å åpne munnen bredere og gjenopprette så mye raskere.

Påfør en ispose eller kalde omslag til din hoven kjeve for de første 24 timene, deretter bruker fuktig varme på og av for å hjelpe hevelsen går bort.

Opprettholde en positiv holdning og restitusjonen fra TMJ kirurgi vil bli vellykket.

Tips og advarsler

  • Få et muskelavslappende middel fra legen din hvis du har muskelspasmer. Følge en fastsatt diett som legen anbefaler. Bære avbitertang med deg uansett hvor du går hvis kjeven er kablet stengt. Det er godt å ha dem hendig i nødstilfeller. Gå tilbake til legen to uker senere for å få masker ut.
  • Blåmerker i ansiktet ditt kan ta rundt seks uker å helbrede. TMJ kirurgi tilbyr ingen garantier for at du ikke vil fremdeles føler kjeve smerte over din levetid.