Digidexo.com

Hvordan du enkelt detox Your Liver

Leveren er et organ som filtrerer ut mange giftstoffer, avfall og skadelige stoffer fra kroppen. Ved rensing leveren, er det organet bedre i stand til å gjøre jobben sin. Avgifte leveren lett gjøres på flere måter som en person kan legge til sin daglige rutine. Holde leveren rent fremmer god helse og reduserer risikoen for å få leversykdommer. Men en av de beste måtene å forebygge leverskader er å slutte å drikke store mengder alkohol.

Bruksanvisning

•  Drikk mer vann. Hvis du ønsker en enkel måte å avgifte leveren, bare drikke mer vann hver dag. Vann er nødvendig av kroppen på en kontinuerlig basis. Vannet bidrar til å opprettholde mange funksjoner i kroppen. Men vann utvanner også gift og giftstoffer som leveren filtrerer ut. Drikk minst åtte kopper vann hver dag, foreslår American Dietetic Association i sin artikkel Vann, vann overalt - Hvor mye bør du drikke?

Ta lever urter. Urtene for leveren inkluderer melk tistel, gurkemeie, løvetann, ingefær og burdock root. Disse urtene er foreslått av Gay Health Crisis artikkel leveren Herbs. Disse urtene rense leveren, stimulere blodtilførselen til leveren og styrke leverfunksjonen. Bruk bare én urt om gangen og se en herbalist for mer informasjon.

Spis fiber. Fiber er et viktig næringsstoff for fordøyelseskanalen. Ved å spise mer fiber du opprette myk og vassen avføring som beveger seg lett gjennom tarmen og ut i kroppen. Ifølge artikkelen Hvordan maten er fordøyd på Ellie Helkorn nettside, dersom avfallet ikke blir fjernet i en vanlig tidsramme kolon kan reabsorb noen av disse giftstoffer. Gode ​​fiber mat å spise er frukt, grønnsaker, hele korn og belgfrukter.

Øvelse ofte. Fysisk trening hjelper også leveren og andre organer i fordøyelseskanalen. Trening forbrenner kalorier og fett. Fettvev i kroppen inneholder mange giftstoffer. Bli kvitt fettet bidrar til å redusere mengden av giftstoffer i kroppen. Leveren har da færre wasters å filtrere ut kroppen. The American Dietetic Association foreslår også å trene hver dag.

Prøv en rask. En annen måte å rense leveren er et raskt. Fasting renser ut fordøyelseskanalen og også gi kroppen en sjanse til selv helbrede. Artikkelen Fasting for Detox av Patricia Braggs, PhD, på Pure Inside Out nettsted sier at det er mange måter å rask, men med fokus på lever, nyrer og hud er en av de beste metodene for å avgifte kroppen. Braggs sier bare gjøre et ett til tre dagers faste uten tilsyn av lege. Ikke spis noe mat under fasten, men drikke rikelig med væske.