Digidexo.com

Hvordan pusser tennene med en Tongue Ring

Hvordan pusser tennene med en Tongue Ring


Tungen er en svært vaskulær muskel, så mange vener og arterier som kjører gjennom det gjøre det mer følsomt område for piercing enn øre, nese eller lepper. På grunn av at munningen har en høy last av bakterier, er god munnhygiene spesielt viktig med en tunge ring. Hvis du vurderer en tunge ring, sørg for at du forstår at en tunge ring piercing krever ekstra forsiktighet for å unngå infeksjoner fra bakterier.

Bruksanvisning

Fjern ringen og legge fra tungen. Skyll munnen, spesielt hull i tungen, med varmt vann. Hvis du skylle med munnskyllevann som inneholder alkohol eller en saltoppløsning, dette kan svi i såret hvis piercing er ganske ny.

Vask tungen ringen i varmt såpevann, og deretter dyppe den i alkohol for å forsikre det er ren og fri for bakterier. Sett til side.

Sett tannkrem på en myk tannbørste. Børst tennene som du normalt ville gjøre, de må være forsiktige for ikke å børste tungen før etter at du har fullført pusse tennene. Børste forsiktig taket av munnen din, og deretter tungen.

Skyll munnen grundig etterbehandling med en varm skylling. Skyll tungen ring i varmt vann for å fjerne eventuelle restmengder av alkohol. Plasser tungen ringen tilbake i piercing hullet.

Hint

  • For riktig tannpleie, bør tungen ringen fjernes og desinfiseres en gang om dagen.