Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer for å redusere PMS symptomer

Ladies, når det kommer til premenstruell syndrom, eller PMS, er det essensielle oljer som kan bidra til å redusere slike symptomer som kramper, oppblåsthet, smerter og at all-around "yechhhh" følelsen vi opplever en gang i måneden. Oljene er oppført nedenfor, kan brukes før og under menstruasjonen. Kraften av essensielle oljer kommer fra det faktum at deres dufter arbeide på hjernens limbiske system, som kontrollerer de store kroppens funksjoner, og deres kjemikalier hjelpe utløse kroppens evne til å heal.Here er hvordan du velger og forberede essensielle oljer som vil hjelpe oppveie symptomer på PMS.

Bruksanvisning

Bruke eteriske oljer for å redusere PMS symptomer og ubehag

Velg 100% rene eteriske oljer - bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100% ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Bruk ikke syntetiske oljer; de har ikke de samme fordeler.

Velg ett til tre forskjellige oljer som appellerer til deg. For oljer som spesifikt hjelpe PMS, noen av de beste valgene er (søt) basilikum, kamille, Clary salvie, sypress, geranium, ingefær, einer, lavendel, rose, rosmarin og salvie. De fleste butikker har tester flasker, så ta noen whiffs og velge to eller tre du virkelig liker. For å unngå duft "slite ut" når sniffing flere essensielle oljer, ta en kort pause og inhalerer noen dype åndedrag for å tømme nesen og gi hjernen din en sjanse til å nullstille.

Lag en hånd massasje olje. Bland den essensielle oljen med mandelolje, som er kjent som en "bærer" olje. Mål mandelolje inn i glassflaske, og deretter legge 3-6 dråper eterisk olje per teskje mandelolje. Rist godt. Masser oljen inn hendene og inhalerer duften i flere minutter.

Lag en mage-massasje olje. Bruk samme fremgangsmåte som i trinn 4. Deretter forsiktig massasje der du opplever dine kramper eller smerter i nedre del av magen, helst med urviseren. Du får den ekstra fordelen av å ha olje på hendene og være i stand til å inhalere duften.

Gjør et fotbad eller hånd bad. Fyll en stor bolle to tredjedeler full med veldig varmt vann, og tilsett 3-4 dråper av den essensielle oljen. Det varme vannet hjelper blodårene utvider seg, og de essensielle oljer absorberes gjennom huden. Innhalere den aromaer som du suge hender eller føtter for å få flere aromaterapi fordeler.

Hold en flaske av den essensielle oljen i skrivebordet eller koffert for en på-jobb eller on-the-road quick fix. Du kan strø 1 til 2 dråper på et lommetørkle og inhalerer oljens aroma. Hvis du ikke har sensitiv hud, kan du sette en dråpe direkte på håndflatene, gni dem forsiktig sammen og inhalerer. For ekstra fordeler, sette en dråpe i bunnen av halsen, som parfyme.

Tips og advarsler

  • Du kan blande eteriske oljer, men det er anbefalt å ikke gjøre mer enn tre sammen.
  • For alle med sensitiv hud, fortynne essensielle oljer enda mer.
  • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
  • Hvis du opplever ekstreme kramper, alvorlig blodpropp eller veldig kraftige blødninger, eller mensen er atypisk til hva du vanligvis har, bør du rådføre deg med helsepersonell, da disse kan være symptomer på andre helseproblemer.
  • Ikke bruk oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid uten å få faglige råd.
  • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.
  • Personer med pollenallergi bør være forsiktig når du bruker kamille eterisk olje, som de kan ha en høyere følsomhet for det.