Digidexo.com

Hva er årsakene til Constant Migrene hodepine?

Hva er årsakene til Constant Migrene hodepine?


Migrene er en vanlig, tilbakevendende, uhelbredelig type hodepine som ofte føre til betydelig smerte. Ifølge National Institutes of Health, lider om lag 11 prosent av befolkningen i USA migrene regelmessig.

Årsaker

Migrene skyldes unormal aktivitet i hjernen. Selv om legene tidligere trodde de var på grunn av blodkar innsnevring og åpning, de for tiden tror at gener som regulerer aktivitet i visse hjerneceller spille en betydelig rolle.

Hjerne Faktorer

Migrene kan innebære endringer i hjernen kjemiske serotonin, som bidrar til å kontrollere smerter i hele nervesystemet, og trigeminusnerven, en neural vei for smerte. Når serotonin nivåene reduseres, produserer trigeminusnerven nevropeptider, som er stoffer som provoserer migrene smerte.

Triggere

Stimuli kalt triggere ofte spør migrene. Eksempler er sterkt lys; visse matvarer eller drikker, som alkohol og sjokolade; hormonsvingninger hos kvinner; medisiner; og stress.

Risikofaktorer

Migrene er mer vanlig blant kvinner, personer under 40 år og personer med en familie bakgrunn av migrene. Kvinner er også mer sannsynlig å oppleve migrene i begynnelsen av menstruasjon.

Betraktninger

Migrenepasienter kan redusere alvorlighetsgraden og antall migrene ved å unngå kjente utløsende faktorer, unngå østrogen hvis hormoner er en faktor og trene regelmessig for å redusere spenningen.