Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt etter å ha en baby

Hvordan å miste vekt raskt etter å ha en baby


Selv miste post-baby vekt kan være en frustrerende ildprøve, det er ikke en umulig feat. Fra Hollywood mødre liker Gwen Stefani til hverdags moms er flere kvinner bestemmer seg for å ha en aktiv holdning til å kaste de postpartum pounds. Med planlegging og engasjement, kan du fort miste den vekten du ønsker.

Hvordan å miste vekt raskt etter å ha en baby

•  Vurdere start tilstand. Motta en fullstendig evaluering fra legen din før du starter et vekttap rutine. Medisinske tilstander som diabetes og høyt blodtrykk kan gjøre det nødvendig å endre standard vekttap regimer. Den type levering du hadde kan også påvirke kroppens beredskap for å starte en egen rutine. For eksempel forsøker å gå ned i vekt for fort etter et keisersnitt fødsel eller episiotomi prosedyren kan øke risikoen for helsemessige komplikasjoner.

Definer dine vekttap mål. Etablering vekttap mål kan gjøre at du føler deg mer ansvarlig for å møte utfordringen. Bestem deg for hvor mye vekt du ønsker å miste, og en passende tidsramme for mål ferdigstillelse. Sørg for at målene dine er ikke irrasjonelt å unngå å bli motløs med faktiske resultater. Rådfør deg med en lege eller ernæringsfysiolog for å finne ut tilfredsstillende vekt-tap mål. Sunn vekttap på 1 til 2 pounds per uke er et standard mål.

øke stoffskiftet med mindre, hyppigere måltider. Motstå trangen til å sulte deg selv når du prøver å gå ned i vekt raskt etter å ha en baby. Spise fem små måltider jevnt fordelt utover dagen gir kroppen en jevn tilførsel av næring. Asses kaloriinntaket å bestemme hvor kosttilskudd forbedringer bør gjøres. Lag et måltid plan som har lett forberedt, sunn mat. Legg friske og frukt og grønnsaker i kostholdet ditt samtidig som fet mat. Overvåk karbohydratinntak for å hjelpe i vekttap innsats.

4 Sett i økende mengder cardio trening. Cardio aktiviteter som sykling, step aerobic og svømming hjelper kroppen forbrenne fett og få mager muskel. En kombinasjon av både høy og lav intensitet øvelser holder musklene "gjette", noe som åpner for mindre sjanse for kjedsomhet. Forplikte seg til en treningsøkt plan som inkluderer minst tre økter med cardio trening hver uke med hver økt varer i minst 20 minutter. Legg til flere daglige økter som kroppen din blir vant til øvelsene. Overvåke hjertefrekvensen for å sikre tilstrekkelig anstrengelse nivåer blir oppfylt.

Bli med andre. Ikke bruk ensomhet som en unnskyldning for svikt. Finn et treningssenter som er både praktisk og behagelig å delta regelmessig. Undersøke ulike typer klasser tilgjengelig for å hjelpe i din beslutning. Registrer deg for et par klasser for å styrke din vekttap innsats. Enkelte treningssentre selv har klasser rettet mot nybakte mødre. Vurdere å ansette en personlig trener for en ekstra dytt i riktig retning.

Hint

  • Gjør tilstrekkelige barnepassordninger mens du trener for å holde fokus på dine vekttap mål. Innlemme styrketrening i din daglige rutine ved å utføre økende mengder av abdominal crunches og push-ups. Bli med i en kvinne bare fitness klubb kan bidra til å holde deg oppmuntret.
  • Selv om du kanskje ønsker å gå ned i vekt raskt, kan miste vekt for raskt plassere deg i større fare for skade.