Digidexo.com

Hvordan lage en elektrolyttløsning

Hvordan lage en elektrolyttløsning


Elektrolytt løsninger er en viktig behandling for voksne eller barn som lider av diaré. Det er nok av elektrolytt løsninger tilgjengelig for kjøp i apotek og dagligvare butikker, men de grunnleggende ingrediensene i en elektrolytt løsning-salt, sukker og vann - er så allment tilgjengelig, som du kan like gjerne lage en hjemme.

Hvordan lage en elektrolyttløsning

Mix 8 ts. av sukker og 1/2 ts. av salt i 1 liter vann. Oppbevar i kjøleskapet i 24 timer. Bland frisk etter 24 timer. The National Institute of Health anbefaler å legge bare en svært liten mengde appelsin eller eplejuice å forbedre smaken av en hjemmelaget elektrolyttoppløsning.

Vurder å bruke melasse eller rå sukker i stedet for hvitt sukker. Melasse og råsukker inneholder mer enn kalium hvitt sukker, og kalium er en viktig komponent i elektrolyttoppløsninger. For den ekstra kalium, puré (eller mos) en banan og rør inn litt sukker og svært lite salt etter smak, kanskje 1/4 ts. Tilsett litt vann for å tynne den ut hvis du må.

Lag en løsning som inneholder stivelse. Stivelse er en viktig komponent for å utvinne næringsstoffer tapt på grunn av diaré. Bland 1/2 til 1 kopp precooked babyen ris frokostblanding eller 1 1/2 ss. sukker med 2 kopper vann og 1/2 ts. salt. Bland godt.

Hint

  • Hvis du velger å erstatte melasse eller rå sukker, smak som du blander. Hvis det er spiselig for deg, bør det være greit for spedbarn.