Digidexo.com

Safety First termometer Veibeskrivelse

Safety First termometer Veibeskrivelse


Sikkerhet første er en linje av babyprodukter som er designet for å være så trygg som mulig for bruk på din baby. Termometre er intet unntak. Termometeret håndtak er designet for å være behagelig for foreldrene, mens fleksible termometer tips gi komfort til spedbarn. Enten du ønsker å ta barnets temperatur under armen, muntlig eller rektalt, vil du få en nøyaktig lesing på under ett minutt.

Safety First termometer Veibeskrivelse

•  Vask Safety 1st termometer tips med oppvaskmiddel og vann før du bruker den. Tørr med et papirhåndkle.

Sett termometeret under barnets tunge hvis du tar temperaturen muntlig. Lukk babyens munn og trykk den eneste knappen på termometeret for å begynne å ta henne temperatur. Vent til termometeret å pipe før du fjerner den fra babyens munn. Ifølge første sikkerhet, kan dette ta opp til ett minutt.

Plasser Safety 1st termometer tips under barnets arm i midten av armhulen. Hold babyens arm over termometeret og trykk på knappen for å begynne å ta sin temperatur. Vente i opptil 60 sekunder for termometeret å pipe før du leser resultatene.

Skyv en beskyttende ermet over tuppen av Safety 1st termometer hvis du har tenkt på å ta barnets temperatur rektalt. Legg vaselin til spissen og skyv 1/2 tommers av spissen i endetarmen. Trykk på knappen og vente i opptil 40 sekunder for termometeret å pipe, noe som indikerer at temperaturen har blitt funnet.

Kast eventuelle beskyttelsesdeksler og tørk av spissen med en alkohol gjennomvåt bomullsdott. Oppbevar i Sikkerhets første beskyttende oppbevaringsveske.

Hint

  • Hvis du har flere spørsmål om sikkerheten første termometer, kan du ringe kundeservice på 800-544-1108.
  • Noen Sikkerhets første termometre har også et lys i tillegg til pipetonen som vil fortelle deg temperaturen har blitt funnet.
  • Kontakt lege dersom du føler tyder resultatene på at barnet ditt har feber. Feber er et tegn på infeksjon.