Digidexo.com

Weight Watchers Tips til jul

Den omtale av julen maner visjoner sugarplums i hodene våre - sammen med informasjonskapsler, godteri, kake og en million andre fristende godbiter. Hvis du er på en diett som Weight Watchers, kan det være overveldende å tenke på. Men er det noen enkle triks for å få deg gjennom julemiddag, enten du er hjemme eller hos slektninger. Du kan holde kontroll over kostholdet ditt samtidig som du nyter den smakfulle retter fra en stor jule fest.

Behandle det som en anledning

Jul og andre helligdager er spesielle anledninger. Det bør falle på ordet spesielle, spesielt når du snakker om mat. Det er retter på bordet som du ikke kan få i andre tider av året. Forstå dette er en fin måte å holde deg i sjakk og fokusert på planen. Hvis du kan ha potetmos hvilken som helst dag du vil, hvorfor bry å sette et fjell av dem på tallerkenen din? Fokuser på de tingene som er sjeldne godbiter. Disse skiller seg fra familie til familie, selvfølgelig, men hvis bestemors søtpotet sektor er en jule-bare behandle, ikke frata deg selv. Hold porsjoner i sjakk, men har en skje. Unn spesielle retter som spesielle, og la hverdagens fare for hverdagen.

Bruk Noen Flex Points

Hvis du aldri bruke noen av dine FlexPoints i løpet av uken, kan spesielle anledninger være en fin tid til å bruke dem opp. Det kan bremse vekttap litt, men husk at de ekstra poengene er der for å brukes uten skyld. Hvis du ikke kan leve uten en bit av kaken, et glass vin, eller andre porsjoner med skinke, budsjett dine poeng tilsvarende.

Slow & Steady

Spesielle anledninger er veldig mat-fokusert. Men det er ikke den eneste grunnen til at du er samlet med familie og venner. I stedet for å fokusere på middag og dessert, prøv å tempoet selv og fokuserer i stedet på menneskene rundt deg. Sett ned gaffelen mellom biter, og i løpet av den midlertidige tar deg tid til å snakke med andre rundt bordet. Noen ganger hjelper det å finne den tregeste eater i rommet og tempoet selv sammen med dem. Hvis du tar deg tid til å nyte øyeblikket i motsetning til bare å fokusere på mat, vil du ha bedre minner om hendelsen, samt en bedre uke på vekten.

Bring Your Own

Når alt annet svikter, snike i dine egne sunne snacks. Hvis du kommer til julemiddag på en slektning hus, hvorfor ikke tilby å lage en sunn grønnsak tallerken? Det er nok av Weight Watchers vennlige kokebøker på markedet som har retter som er både velsmakende og diett-vennlig. Hvis du er det viktigste kokk, må du gjøre noen innrømmelser - ikke alle er kosten, og noen mennesker bare vil at alle karbohydrater og fett de kan få. Men når du er i kontroll over din egen meny, kan du være sikker på hva du putter i maten, og derfor har en bedre forståelse av poengverdiene retter.

Planlegge på forhånd

Det viktigste å huske på ved juletider er å planlegge på forhånd. Ring verten for å spørre hva som vil være på menyen, eller hvis du er verten, finne ut poengverdiene av oppvasken før du koker dem. Budsjett ut hvor mye du skal ha av hver rett, og holde seg til planen på dagen. Det kan hjelpe å ha en håndfull nøtter ca 20 minutter før du spiser, så vil de ta kanten av sult. Selvfølgelig kan det alltid være en overraskelse sjokolade kake brakt inn av din favoritt tante, men ved å planlegge på forhånd vil du være mer forberedt på å gjøre konsesjon for en ekstra stykke skinke og saus for en bit av kaken i stedet. Forvent det uventede, og ikke vær redd for å si nei til sekunder.