Digidexo.com

Under Eye Wrinkle behandlinger

Under Eye Wrinkle behandlinger


Øynene er faktisk vinduene av sjelen, men noen ganger drapes lider av en bit av slitasje. De fleste av oss på et tidspunkt blir nødt til å forholde seg til rynker under våre øyne. Du kan ikke være i stand til å sette bremsene på aldring, men du kan definitivt forsinke prosessen. Her er noen måter å hjelpe avta og redusere påvirker av aldring på øynene dine.

Slitasje solbriller

Den beste måten å bekjempe under øynene rynker er å være proaktiv. Bortsett fra en god rynke relaxer, noen endringer i vane er i orden. Bruke solbriller. Huden rundt øynene er den mest delikate i ansiktet. Wear nyanser med riktig UV-beskyttelse. Skjeling er et klart øye no-no.

Hvile din slitne Eyes

Selv folk med beste forebyggende vaner vil lide av øyet rynker. Imidlertid vil de fleste av de som ikke tar noen nyttige tiltak lider størst konsekvenser. Få nok søvn. Øynene dine blir lei, og når de gjør det, gni deg dem. Trekke og slite på den sarte huden vil helt sikkert føre til flere rynker, rive og strekking av at huden. Få litt ekstra hvile og stoppe utfordrende øynene dine til å holde seg lenger enn du kan.

Eye oppstrammende kremer

Det handler om å velge hva som er best for deg. Men --- når du finner riktig krem ​​--- vil du se en stor forskjell. Det er to typer du bør se etter. Den første er anti-rynke behandling for nattbruk. Disse kremene styrke og fornye den sarte området rundt øynene med essensielle fettsyrer og vitaminer utviklet for å reparere og gi næring. Den andre typen er en rynke relaxer for daglig bruk. Disse typer kremer har en midlertidig effekt av utjevning og gjøre linjene forsvinner samtidig som det gir viktige vitaminer til at sensitiv under øynene behandling.

Husk at ikke alle anti aging produkter er for øynene. Velg bare kremer laget for denne delikate området. Gjør din forskning, velge de rette produktene for øyet regimet og holde seg til det!