Digidexo.com

Diet Med Ultimate Muscle Protein

Ultimate Muscle Protein er et protein supplement som øker gevinster i muskelmasse og hastigheter helbredelse av muskler etter sterke treningsøktene. Innlemming Ultimate Muscle Protein (UMP) i en diett plan hjelper deg med å øke muskelmasse, som igjen brensel stoffskiftet, noe som gjør det lettere å gå ned i vekt. Bestem hva dine treningsmål er og tilegne deg til å gjøre varige endringer i kroppen din ved å vedta en diett og mosjon plan skreddersydd til dine spesifikke behov.

Ultimate Muscle Protein

Ultimate Muscle Protein inneholder 120 kalorier og 20g protein per scoop, noe som gjør det til en effektiv lav-kalori metode for å legge protein til kosthold. Proteinet i UMP er en spesiell blanding av kasein og myseprotein-isolater. Myseprotein blir absorbert av musklene på en meget rask hastighet, mens kasein gir en mer gradvis innføring av essensielle aminosyrer i muskelvev. Dette gjør UMP ideelt for etter-trening rister som det gir rask, vedvarende tilførsel av protein når musklene trenger det mest. Dette stimulerer vekst i muskelfibrene. Innlemme pulveret i kostholdet ditt så mye som mulig for å maksimere muskel gevinster.

Den beste kosten fordel med å ta UMP er at det er lett absorberes av muskler for å fremme rask gjenoppretting etter alvorlige treningsøkter. Den muskelvekst som UMP fremmer også er komplementær til en diett plan, som gevinst i muskelmasse sammenfallende med en samlet nedgang i kroppsfett. Hvis du ønsker å legge til protein i kosten din uten å legge de ekstra kaloriene forbundet med å spise ekstra proteinrik mat, kan UMP være det du leter etter. Arbeid et glass UMP i hvert måltid, og spesielt etter sterke treningsøktene.

Vekttap og mosjon

Ta protein shake første tingen i morgen for å hjelpe fylle butikkene av protein som faller mens du sover. Protein shakes ikke direkte fremme vekttap som de er en ekstra kilde til kalorier i kostholdet ditt. De gjør imidlertid gi deg et løft i sin muskelmasse. Mer muskler betyr høyere metabolic rate, så supplere din diett og treningsprogram indirekte fremmer vekttap. For å legge til mer protein i kosten din, kan UMP legges til oppskrifter som pannekaker som en enkel kilde til protein.

Utfylle bruk av Ultimate Muscle Protein med et balansert kosthold rikt på frukt og grønnsaker. Spis bare komplekse karbohydrater som hele korn brød og frokostblandinger. Øk inntaket av protein andre steder ved å fokusere på magert kjøtt og vilt fersk fisk. Spis seks små måltider om dagen for å holde stoffskiftet arbeider hele dagen, og økningen i protein vil hjelpe deg til å føle mer full mellom måltidene.