Digidexo.com

Hvordan Reverse Hyperpigmentation naturlig med urte hjem rettsmidler

Hvordan Reverse Hyperpigmentation naturlig med urte hjem rettsmidler


Hyperpigmentering oppstår når noen deler av huden blir mørkere enn området rundt dem. Dette er forårsaket av den i løpet av sekresjon av melanin, et naturlig pigment i kroppen. Den primære årsaken til hyperpigmentering er solskader. Andre årsaker til hyperpigmentering kan være graviditet eller bruk av p-piller. Mange hudpleieprodukter inneholder hydrokinon, som vil forverre denne tilstanden. Personer med hyperpigmentering bør unngå produkter som inneholder dette stoffet.

Bruksanvisning

•  Havregryn exfoliater
Peeling av huden med like deler brunt sukker, melk og havregryn er nyttig i ridding huden av døde celler og kan lysne flekker med pigmentering forårsaket av solen.

White Vinegar
Rengjør ansiktet med hvit eddik fortynnet i vann, skyll, og deretter la huden tørke naturlig. Eddiksyren i eddik bidrar til å redusere den mørke fargestoffer.

Frukt og grønnsaker juice
Sitronsaft og tomatjuice er begge hjemme rettsmidler for hyperpigmentering. De er så sure at de oppløses de øvre lag av huden og fjerne de brune spetter.

Mandler
Mandler er en av de beste botemidler for tan flekker. Bløtlegg mandler over natten og male dem i en lime ved å legge melk. Påfør lim til de mørke flekker.

Solkrem
Bruk av solkremer på minst en beskyttende faktor på 15 er det første skrittet i å forebygge hyperpigmentering. Når bør alltid bruke solkrem når du går utendørs. Solen er harde på huden selv under de kalde månedene av året.