Digidexo.com

Type 2 Diabetes Diet

Type I diabetes er genetisk i naturen; type II diabetes kan utvikle seg fra en kombinasjon av arv og miljø. Mens noen individer kan være mer utsatt for diabetes gjennom genetikk, kan en dårlig diett, fedme og mangel på mosjon bidra til utviklingen av type II diabetes. Et riktig kosthold er viktig ved behandling av type II diabetes.

Typer

Insulinresistens fører til type II diabetes. Insulin, et hormon, reduserer blodsukkernivået ved å pakke muskler med glukose (sukker). Hvis legemet er motstandsdyktig overfor insulin, har musklene ikke absorbere glukose, forårsaker blodsukkernivået pigg. Kroppen holder slippe insulin for å senke blodsukkernivået til den ikke kan produsere hormonet lenger. Formålet med type II diabetes dietter er å kontrollere insulinnivået, og dermed kontrollere blodsukkernivået.

Funksjoner

Karbohydrater omdannes til sukker i kroppen og insulin hjelper dem å pakke energi i musklene. Personer med type II diabetes trenger å spise karbohydrater som brytes ned langsomt og gi energi i lange perioder av gangen. Glukose kan da ha en bedre sjanse for å bli absorbert av muskler uten et overskudd av insulin. Komplekse karbohydrater, for eksempel grønnsaker, hel og spiret korn brød og belgfrukter, brytes langsomt ned. Foods høy i fiber også bremse fordøyelsen. Personer diagnostisert med type II diabetes må kutte enkle sukkerarter (godteri / fruktjuicer / brus-pop) ut av deres kosthold.

Expert Insight

Personer med type II diabetes bør ta hensyn til mettet og umettet fett på mat etiketter. Mettet fett er fast ved romtemperatur og bidra til høye kolesterolnivåer. For personer med type II diabetes, anbefaler Harvard Health mettet fett bør bestå av mindre enn 7 prosent av det totale kaloriinntaket. Umettet fett kan spises oftere. Essential Omega umettet fett finnes i fisk, oljer og nøtter og frø. Umettet fett hjelper også enkeltpersoner føler seg full for å unngå overspising. Spis en håndfull nøtter eller frø før måltider for å unngå binging og spise fisk, som laks og tunfisk, nesten hver dag.

Potensial

Insulinfølsomhet kan gjenopprettes med beskjedne vekttap; så lite som 10 til 15 kg. kan gjøre en forskjell. Over 90 prosent av personer som slanker seg og holde den av gjøre det med en kombinasjon av riktig ernæring og mosjon. Alle bør trene minst 30 minutter om dagen, 6-7 dager i uken.

Betraktninger

Lav karbohydrat dietter har vært effektiv i Type II diabetes. Ikke unngå karbohydrater alle sammen. Unngå enkle karbohydrater og spise komplekse karbohydrater. Alle proteiner forbrukes bør være så tynn som mulig. Dersom anbefalingene i denne artikkelen ikke hjelpe til med vekttap eller blod sukker nivåer, spør en lege å anbefaler en lokal kostholdsekspert for videre assistanse.