Digidexo.com

Hvordan Walk å indusere arbeidskraft

Etter den tid mange kvinner kommer til de siste ett eller to uker av svangerskapet, blir de interessert i måter å fremskynde ankomsten av barnet sitt. Walking er en måte å forsøke å trygt indusere arbeidskraft. Hvis det gjøres riktig, det har ingen negative bivirkninger og faktisk tjener til naturlig indusere arbeidskraft og forbedre helsen til både mor og baby.

Bruksanvisning

•  Det første trinnet i å gå å indusere arbeidskraft er å få legen din tillatelse. Dette vil sikre at ekstra trening ikke vil ha en negativ effekt på noen helsemessige forhold. For eksempel, hvis du har høyt blodtrykk, eller hvis barnet er i strid posisjon, legen din kan råde deg til ikke å gå for trening. Uansett situasjon, gå å indusere arbeidskraft kan føre til komplikasjoner. Du må også være minst 38 uker inn i svangerskapet. På dette tidspunktet blir du vurdert full sikt og babyen er klar til å bli født.

Det andre trinnet for å gå å indusere arbeidskraft er å finne et par av kvalitet sko. Du trenger et par sko som vil gi tilstrekkelig støtte. Prøv på skoene før du kjøper dem til å sørge for at de ligger tett, men ikke for stramt. Det er vanlig for føttene å hovne opp i løpet av de siste ukene av svangerskapet, og sko som passer deg tidlig i svangerskapet kan ikke lenger være komfortabel. Kjøpe joggesko med en no-slip slitebanen for å holde deg fra å falle på glatte overflater.

Velg en passende turområde. I slutten av svangerskapet, vil saldoen være litt av, så unngå åser, glatte flater som trange fortauskanter. Bruk innendørs turløyper om vinteren hvis du bor i et område med is og snø.

Walk i et behagelig tempo. Hold pusten din selv; du bør være i stand til å føre en samtale mens du går. Ta med en stor flaske vann med deg for å holde hydrert. Hvis du får for varm eller begynner å føle ubehag, stopp.

Walk minst 30 minutter om dagen, hver dag i løpet av de to siste ukene av svangerskapet. Walking bidrar til å flytte babyen lenger ned i bekkenet, legger press på livmorhalsen og får den til å åpne, og dermed indusere arbeidskraft.

Tips og advarsler

  • Jo mer vandre du gjør det, jo bedre er sjansen for å indusere arbeidskraft. Vandre gjennom hele svangerskapet kan hjelpe deg å unngå å gå over forfall og gjøre arbeidskraft, levering og gjenoppretting enklere.
  • Ikke prøv å overtale arbeidskraft, gjennom å gå eller annen måte, før minst din 38. uke av svangerskapet. Få legen din tillatelse før du prøver å overtale arbeidskraft.