Digidexo.com

Infant Nesetetthet Remedy

Infant Nesetetthet Remedy


Et spedbarn kan utvikle nesetetthet som følge av en kald eller en annen helselidelse. Men fordi en baby ikke kan blåse nesen for å avlaste trykket, kan slimet redusere hans evne til å puste gjennom nesen og nesen kan stadig renne. Mens den ene barnet ser ut til ikke å bli plaget av dette lunger, blir en annen spedbarn masete og irritabel. Et par enkle hjelpemidler kan bistå i å rydde bort nesetetthet og i å gjenopprette lett pusting.

Drenering

Oppmuntre naturlig drenering. Dr. Laura Walther Nathanson, forfatter av "Portable barnelege," anbefaler å sette et par bøker under hodet av babyens madrass å heve overkroppen noen få inches og oppmuntre naturlig drenering. Når en baby ligger flatt, er det ikke så lett for nesehulene til avløp.

Decongest

Kombiner en enkel saltløsning med en gummi aspirasjon pære. Den "Holistisk Barnelege" antyder blande ½ ts. av bordsalt med en kopp lunken vann og omrøring inntil saltet er fullstendig oppløst. Ved hjelp av en pipette, sette inn en eller to dråper i hver av spedbarnets neseborene og la løsningen å myke opp slim i noen minutter før du bruker aspirasjon pære å forsiktig suge hvert nesebor. Alternativt, enkle saltvann dråper er lett tilgjengelig i apotek delen av de fleste dagligvarebutikker.

Øke luftfuktigheten i rommet kan mildne tykke nesesekreter. En kjølig tåke luftfukter kan legge fuktighet til luften, og det kan også lindre et barns tørr munn om hun ikke er i stand til å puste gjennom nesen. Mentol salve, for eksempel Vicks VapoRub, kan tilsettes til en varm tåke luftfukter for å bistå i å løsne nasale sekreter. Men unngå å gni salven direkte på babyens sensitiv hud mindre regissert av barnelege.

Tynne Sekret

Selv om et barns nese kan fortsatt være rennende, kan hun være mer komfortabel hvis hennes nese er tynn og vassen i motsetning til tykk. Oppmuntre barnet til å amme ofte, eller å drikke fra en vannflaske for å øke væske i kroppen hennes og naturlig tynne nesesekreter. Sørg for å konsultere lege før administrering av noen over-the-counter decongestant eller antihistamin medisiner til spedbarn.