Digidexo.com

Hvordan å muntre opp Terminal Barn

Hvordan å muntre opp Terminal Barn


Barn overfor terminal sykdommer kan ikke helt forstå hva som skjer med dem. Barn generelt ikke forstår død eller sykdom. Terminalt syke barn kan bli sittende fast inne i et sykehus, hekta på maskiner, når de heller vil være ute å leke med sine venner. Selv om de står overfor en livstruende sykdom, dødssyke barn er fremdeles barn og vil nyte ting som andre barn gjøre. Å muntre opp en dødssyk barn, prøve å ta sitt sinn av hans smerte, eller utenfor sykehus.

Hvordan å muntre opp Terminal Barn

Se barnet til Make-A-Wish Foundation. Den non-profit arbeider for å oppfylle ønsker til barn under 18 år som står overfor en terminal sykdom. Ønskene kan variere fra å møte en favoritt kjendis til å besøke en fornøyelsespark.

•  Ta med barnet en coloring bok. Fargelegging kan hjelpe et barn uttrykke sin kreativitet, mens du tar hans sinn av av sine omstendigheter.

Kjøp barnet en håndholdt spillkonsoll eller DVD-spiller. Syke barn ofte ikke kan forlate sine sykesenger, og en enhet de kan underholde seg med og flykte for en time eller to kan hjelpe muntre dem opp.

Sitt ved deres side og lese barnet en bok. Å få lest for kan være beroligende, og en dødssyk barnet vil trolig bare nyte ditt nærvær og den beroligende lyden av stemmen din.