Digidexo.com

Hjem rettsmidler for oppløsning nyrestein

Passerer nyrestein anses å være en av de mest smertefulle ting å tåle. Nyrestein kan bli like stor som en golfball, og må være bestått gjennom ekstremt trange rør i urinveiene. Heldigvis finnes det mange metoder tilgjengelig for å hjelpe oppløse grus i små granulater og hjelpe en person å eliminere nyrestein med mindre smerter. Mat og krydder har blitt brukt i århundrer som hjem rettsmidler for å løse opp nyrestein. Mange av disse elementene kan enkelt finnes i ditt eget kjøleskap eller pantry.

Vanlige matvarer og krydder for oppløsning nyrestein

Det finnes en rekke vanlige matvarer og krydder som har en styrkende effekt på nyrene og bidra til å oppløse nyrestein naturlig.

Epler er sagt å være en av de beste hjem rettsmidler tilgjengelig. Et interessant faktum er at i land hvor eple cider forbrukes på en jevnlig basis er det nesten ingen tilfeller av nyrestein. Forbruker frukten fersk er best, så spise minst ett eple om dagen for å hjelpe oppløse nyrestein.

Basil er en annen velkjent naturlig nyre tonic. For å hjelpe oppløse nyrestein med basilikum, bland en teskje basilikum juice med en teskje honning og ta daglig i seks måneder.

Fordi druer har en høy mengde av vann og kalium, er de en utmerket diuretisk og anses svært nyttig for oppløsning av nyrestein. Verdien av denne frukten bruk for nyre problemer forsterkes av sin lave albumin og natriumklorid-innhold.

Vannmelon har den høyeste vanninnhold på noen frukter og derfor fungerer på en lignende måte.

Til slutt blir nyrebønner sies å være et utmerket middel for å løse opp steiner. Prøv å spise minst en halv kopp kidneybønner en dag, men unngå hermetisert varianter som inneholder overdreven natrium, som er usunn for nyrene.

Hindre fremtidige nyrestein

Visse endringer i livsstil kan bidra til å forhindre smerten av å måtte passere nyrestein i fremtiden. En av de enkleste måtene å forebygge nyrestein er å drikke mer vann. Drikk minst åtte fulle glass vann daglig for å fremme tilstrekkelig urinproduksjonen. Også begrense protein forbruk og unngå sure matvarer som irriterer nyrene. Dette inkluderer pickles og bearbeidet sauser som ketchup og sennep. Enkelte grønnsaker som spinat, tomat, agurk, reddik, rabarbra, løk, asparges, kål og blomkål skal konsumeres på et begrenset grunnlag. Til slutt, bør alkoholholdige og kullsyreholdige drikker være fullstendig eliminert fra kostholdet.