Digidexo.com

Veldedige organisasjoner som Fund Services for medisinsk Utfordret Barn

Veldedige organisasjoner som Fund Services for medisinsk Utfordret Barn


Det finnes mange ideelle organisasjoner viet til å gi tilgang til medisinsk hjelp for syke og fattige barn rundt om i verden. Noen organisasjoner målrette bestemte geografiske områder, slik som Afrika, Asia eller USA, mens andre behandler barn med spesielle medisinske problemer, for eksempel AIDS, leppespalte eller autisme. Slike organisasjoner er avhengige av private donasjoner for å fortsette å finansiere medisinsk behandling for disse barna.

Operation Smile

Operation Smile sender kirurger og andre frivillige rundt om i verden til å behandle barn som er født med hareskår og ganer. Operasjoner, som koster ca $ 240 og ta så lite som 45 minutter, riktige ansikts misdannelser og gi babyer og barn sjansen til å leve livet med et mer normalt utseende. Grunnlagt i 1982, har Operation Smile vellykket behandlet tusenvis av barn ved hjelp av frivillig arbeidskraft og private donasjoner.

Kids Omsorg 4 Kids

Kids Omsorg 4 Kids ble grunnlagt av en 11-år gammel jente i 2004 for å bidra til å heve penger og gi medisinsk omsorg for barn som er berørt av AIDS i Afrika. Organisasjonen aksepterer donasjoner og fond medisinsk-omsorg prosjekter gjennom andre veldedige organisasjoner og enkeltpersoner. I 2010 Kids Omsorg 4 Kids inngått samarbeid med Lifesong for Orphans å gi en sykepleiernes stasjonen i en lokal skole for å teste og behandle studentene for sykdommer.

UNICEF

UNICEF talsmenn for globale barns helse og gir medisinske intervensjoner, som for eksempel vaksiner og antibiotika, til barn i 36 land som er rammet av sykdom, fattigdom og militær konflikt. Organisasjonen er en sterk talsmann for å bekjempe underernæring blant barn og å gi adgang til trygt, rent vann. Sin innsats fokusere på å forebygge neonatal og tidlig barndom dødsfall på grunn av forebygges årsaker.

Generation Rescue

Generation Rescue talsmenn for barn som har autisme og gir tilskudd til familier med lav inntekt, slik at deres autistiske barn kan motta medisinsk behandling. Den non-profit, som ble grunnlagt av foreldrene til en autistisk barn, støtter prøver ukonvensjonelle behandlinger, for eksempel en gluten- og kaseinfrie dietter, chelation terapi, hyperbar oksygenbehandling og vitamin-og mineraltilskudd når tradisjonelle medisinske behandlinger mislykkes å hjelpe autistiske barn. Organisasjonens tilskudd gi gratis besøk med leger som er spesialister i behandling av autisme samt mentorer, opplæring og andre støttetjenester.