Digidexo.com

Ernæring i Chlorella

Chlorella er en grønn sjø alger. Folk i land som Kina og Japan bruker chlorella like regelmessig som vitamin C brukes i USA. Chlorella kan tas i pille-eller pulverform. Den inneholder mange vitaminer, mineraler og aminosyrer som trengs av kroppen. Den inneholder også et antall potente enzymer, så vel som protein. Alle disse ingredienser kombinert kan bidra til å opprettholde energinivået gjennom hele dagen.

Protein

Chlorella er en komplett kilde til vegetarisk protein. Omtrent 5 g chlorella inneholder rundt 3,3 gram protein. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en chlorella supplement, se etter et merke som har sprukket celle biotilgjengelighet. Hva dette betyr er at celleveggene har blitt sprukket, slik at næringsstoffene lettere absorberes av kroppen. Chlorella har en veldig tett cellevegg slik at ikke alle næringsstoffene i chlorella er absorbert mindre veggen er blitt penetrert.

Betakaroten

Chlorella inneholder høye nivåer av beta-karoten. Fem gram chlorella inneholder ca 5000 IU av betakaroten. Betakaroten er en trygg form for vitamin A. Vitamin A er gunstig for helsen til hud, bein og tenner. I tillegg er betakaroten også meget godt for øynene. Dette vitamin bidrar til å hindre degenerasjon fra aldersrelatert synstap.

Niacin

Chlorella inneholder mange vitaminer; vitaminer som er oppført her er bare de beste vitaminer som finnes i chlorella. Niacin er en svært kraftig B-vitamin som bidrar til å styrke nervesystemet ved å gi verdifull energi til cellene våre. Chlorella også inneholder tilstrekkelige mengder av andre B-vitaminer, slik som vitamin B12, B5, B6, og biotin.

Kalsium

Denne svært kraftig sjø grønnsaker inneholder også en god daglig dose av kalsium. Kroppene våre trenger kalsium for å bygge sunne bein, tenner og hud. Kalsium spiller også en viktig rolle i helse av immunsystemet, og opptaket av andre næringsstoffer. Kalsium er en må-ha supplement i kosten, og kalsium blir stadig viktigere som vi alder.

Omega-3 fettsyrer

Chlorella er også lastet med essensielle omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer er gode fettsyrer som er gunstig for hjertet, hjernen og huden. I tillegg, omega-3 fettsyrer reduserer betennelse i kroppen forårsaket av aldring, dårlig kosthold og andre livsstilsfaktorer.