Digidexo.com

Redusert natrium dietter

Redusert natrium dietter


Amerikanerne bruker mer enn det dobbelte av anbefalt mengde natrium per dag, noe som øker risikoen for hjertesykdom, nyresykdom og høyt blodtrykk. Ved å redusere mengden av natrium i kostholdet ditt, kan du redusere sjansen for å utvikle en alvorlig helsetilstand.

Hva er en Redusert Sodium Diet?

En redusert natrium kosthold er et kosthold som inneholder færre enn 3000-milligram natrium per dag. For å sette dette i perspektiv, inneholder en teskje bordsalt ca 2300-milligram natrium, som er mer enn de fleste trenger for en hel dag.

Hvordan følger jeg en Redusert Sodium Diet?

Spesielle matvarer er ikke nødvendig for en redusert natriumdiett. Reduser mengden salt du bruker når forberede og tilberede måltider; Unngå også å legge bordsalt til mat når de er forberedt. Bruk lave natrium versjoner av dine favoritt mat. For eksempel, Rice-a-Roni tilbyr en redusert natrium versjon av mange av sine produkter. Swanson tilbyr også en lav natrium versjon til sine kyllingbuljong produkter.
Plukk matvarer som er naturlig lav i natrium. Sannsynligvis den viktigste faktoren i å følge en redusert natrium kosthold er å lese mat etiketter. Det er skjult natrium i mange frosne og pre-pakket mat, så lese etiketter for å unngå elementer med en høy mengde natrium. Hvis nødvendig, kjøp et redusert natrium kokebok. Dette vil komme godt med når du prøver å tilberede måltider og vil også ta gjetting ut av matlaging.

Foods å spise og matvarer for å unngå

Kjøpe fersk kjøtt, fjørfe og sjømat. Bruke fersk basilikum, hvitløk eller timian eller legge til en salt erstatning som Mrs. Dash til smaken kjøtt. Kjøpe fersk frukt og grønnsaker når du kan. Hvis du trenger å velge frosne grønnsaker, sørg for å plukke elementer uten saus eller krydder. Når du spise ute, valgte en salat som hovedrett. Siden de fleste salat dressing inneholder mye tilsatt salt, bruke eddik og olje i stedet. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å drikke minst 64-gram vann per dag. Vann hjelper flush salt ut av kroppen.

Mens det er veldig praktisk å kjøpe pre-pakkede frosne forretter, prøv å unngå dem. Mange har mer natrium enn én person bør spise på en dag, så les etikettene nøye. Det er også best å unngå emballerte chips, kjeks og kaker. Når spise ute på en restaurant, unngå matvarer som er svertet eller sautert så mange av disse rettene har en stor mengde salt. Du kan også være lurt å unngå stekt mat. Kullsyreholdige drikker inneholder også natrium, så prøv å begrense deg til bare én eller to porsjoner per dag.