Digidexo.com

Hvordan å miste 20 pounds i en måned

Hvordan å miste 20 pounds i en måned


Har din nære passer mye bedre når du var 20 pounds lighter? Nå er det på tide å slutte å lage unnskyldninger og begynne Shedding vekt. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du trygt miste 20 pounds i en måned.

Hvordan å miste 20 pounds i en måned

En miste 20 pounds i en måned ved å endre to ting i livet ditt. Ernæring og Fitness. Selv om din allerede på en diett og trene på treningsstudio kan du gjøre alt galt. Først vil du starte ved å forsøke å spise 4-5 måltider om dagen. Frokost, lite måltid, lunsj, liten middel # 2, Middag. På hvert måltid bør du forsøker å ha minst ett protein, et fett, en karbohydrat, og en grønnsak. Prøv å holde deler små. Denne mikro måltid skal være billetten til å sparke starte stoffskiftet. Du må se på kroppen din som en brann, og for å holde deg gående du må fortsette å sette flere logger på bålet eller mat i magen.

Drikk minst 2,5 liter - 100 gram vann hver dag. Dette vil fylle deg opp raskere og redusere appetitten. Drikk rikelig med væske og ikke mer enn en kopp eller juice eller melk om dagen. Selv om juice har massevis av vitaminer de har også høye kalorier og sukker som blir til fett. Unngå å drikke diett brus, Splenda søtet drikke som Crystal Light, og noen karbonatisering i det hele tatt. Hvem vet hvordan disse kunstige søtstoffer og kullsyresukkerholdige drikker påvirker stoffskiftet, bare drikke vann i stedet. Du bør også si nei til koffein og kaffe hvis du kan eller i det minste kutte forbruket ned i halvparten. Hvis ikke villig til å gjøre dette så din egentlig ikke bekymret for helsen din.

Tren minst 60 minutter om dagen i 4-5 dager i uken. Jeg vet at andre programmer forteller deg at alt du trenger er 20 minutter om dagen tre dager i uken, men dette er i ferd med å miste vekt og som deltakerne på Biggest Loser TV-program du virkelig trenger å jobbe hardt for å brenne kalorier. Hvis arbeidet på treningsstudioet prøve å blande opp treningsøktene inkludert elliptiske maskiner, tredemøller, trapp klatrere, sykler, og selv andre kardiovaskulære øvelser som roing eller svømming er gode fett brennere. Prøv å gjøre minst 25-100 push-ups og 100-200 sit-ups for å holde pulsen opp på et tidspunkt i treningen. Husk å strekke godt før og etter treningen. Prøv å ikke ta med stretching i treningen tid eller tiden det tar å komme til gym. Start tid fra du faktisk begynne å løfte vekter, løpe, eller starte treningen maskin. Ta med et håndkle til å tørke svetten av og hvis ikke svette så din ikke jobber hardt nok. Du trenger for å få pulsen opp til å brenne flere kalorier. Hvis du øker intensiteten vil garantere deg bedre resultater. Gjøre alt dette, og du vil være på vei til å miste 20 pounds i en måned.