Digidexo.com

Hvordan bruke Intensjon Visualisering og Emotion å skape endring

Hvordan bruke Intensjon Visualisering og Emotion å skape endring


Skiftende retning kan være så enkelt som å slå hjørnet i et veikryss, går opp eller ned trapper eller bare vender motsatt retning med kroppen din. Men å gjøre en endring i hendelsene som påvirker ditt daglige liv er ikke så entydig som kjører en bil og dreie rattet.

Bruksanvisning

Ifølge Dr. Wayne W. Dyer, forfatter av "The Power of Intention" du blir hva du velger å være. For å få til meningsfull forandring, begynne med å forstå den tro som er forme livet ditt.

Skriv ned hver tro du har, om du anser det å være bra eller skadelig, sette den på listen. For eksempel kan du tror at du ikke fortjener å tjene store pengesummer. Eller vil du kanskje tro at du er en sterk og dyktig leverandør.

Inkluder forestillinger om livet generelt, din samhandling med andre, og om deg selv personlig. Du kan finne noen av dine oppfatninger danne klynger og når du endrer den grunnleggende troen, kollapser hele klyngen og ikke lenger driver din virkelighet.

Ta emosjonell ladning bort fra den tro du ønsker å endre ved hjelp av meridian tappe teknikk kalt EFT eller følelsesmessig frihet teknikk rost av Gary Craig.

Oppgi troen du ønsker å endre. For eksempel si at du ønsker å være mer selvsikker.

Noter hvor emosjonelt ladet du føler når du tenker på å være påståelig. Legg merke til hvor kroppen din har spenning og vurdere kroppens reaksjon på en skala fra 1 til 10.

Bruke pekefingeren og langfingeren, trykker du på karate hogge en del av håndflaten på den andre hånden og si: "Selv om jeg føler meg maktesløs i min omgang med folk, jeg akseptere meg selv uten dom."

Fortsett å tappe mens du gjenta setningen tre ganger.

Bruk pekefingeren og langfingeren, pek på følgende meridian punkter:

Top of the head at the apex of the ears (often called the soft spot on a baby)

The forehead between the eyebrows

The temple at the side of the eye

The cheek bone under the eye

The top lip under the nose

The chin under the bottom lip

The collarbone near the V-notch

Under the arm approximately 4 inches under the armpit

Si "Powerless" ved hver av de tappepunkter

Vurdere om emosjonell ladning er redusert til null. Når den troen ikke lenger har en følelsesmessig tilknytning til deg, trykker du i den nye atferden du ønsker å oppleve.

Visualiser deg selv opptre offensivt og føle følelse av trygghet den nye virkemåten bringer. Når du er i stand til å plassere deg selv mentalt inn i ulik atferd trykke meridian punkter og si "jeg har voksen ressurser nå."

Tips og advarsler

  • Gjenta visualisering, positiv følelse og meridian punkter tappe session som forsterkning av den nye atferd på en jevnlig basis. Evaluere resultatene etter én måned.