Digidexo.com

Hvordan redusere risikoen for spredning av Vorter

Hvordan redusere risikoen for spredning av Vorter


Vorter er svært smittsom og kan overføres fra en person til en annen ganske enkelt. Noe så enkelt som å berøre en gjenstand som en smittet person har berørt kan sette deg i fare for å fange HPV-viruset, som igjen kan føre til utseendet på warts. Det er bedre å være safe than sorry når det gjelder oversendelse av et virus. Virus kan ikke elimineres med antibiotika og krever et sterkt immunsystem for å overvinne. Du kan redusere sjansen for å spre virus (til andre deler av din egen kropp, eller til andre mennesker) med visse enkle tiltak i dine daglige aktiviteter.

Bruksanvisning

Redusere risiko for spredning av Vorter

•  Bruk en ny børste eller kam og barberhøvel når du har vorter. HPV-viruset som forårsaker vorter kan feste seg til en kam / børste eller en barberhøvel og spre en vorte til en annen del av kroppen eller infisere noen som kommer i kontakt med disse personlige eiendeler.

Eliminer deling av personlige elementer med noen andre. Neglefiler, negleklipper, håndklær og vaskekluter kan være forurenset med HPV-viruset.

Unngå å plukke vorter. Plukke vorter med bare hendene kan føre til at viruset skal spre seg til andre deler av kroppen din som du ofte berører.

Vask hendene og føttene ofte med såpe og varmt vann. Husk å tørke godt etterpå. Vorter er mer vanskelig å behandle i et miljø som har stått fuktig.

Bruk alltid sko eller sandaler i fellesområdene. Offentlige svømmehaller og garderober er tilfluktssteder for vekst av viruset som forårsaker vorter. Redusere risiko for spredning eller fanger viruset ved å bruke beskyttende fottøy til enhver tid. Dette reduserer risikoen for plantar, eller foten, vorter.

Hint

  • Dersom barn fange virus, sørg for å dekke sine infiserte områder med plaster eller gasbind.
  • Vask hendene etter et uhell berøre vorter.
  • Barn er mer utsatt for å fange HPV-viruset.
  • Ikke gå barbent på offentlige steder hvis du vet at du er smittet med viruset og har plantar warts.
  • Vent med å starte behandling før du vet sikkert at veksten er en vorte.
  • Aldri behandle en vorte med bare hendene. Bruk alltid engangshansker og svamper for å rense infiserte området.