Digidexo.com

Hva er fordelene med å ta linfrøolje?

Linfrøolje kommer fra lin anlegget kalt Linum usitatissimum. Det antas at linfrøolje og lin anlegget ble først brukt i Egypt. Linfrøolje består av flere stoffer fremme god helse. Alfa-linolensyre (ALA) er en syre som er en del av omega-3-fettsyre-familien. Linfrøolje inneholder også lignans som fremmer godt hjerte helse og et sunt immunsystem.

Fordeler

Linfrøolje er en flott måte å legge på omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. De omega-3 fettsyrer er avgjørende i kognitiv og atferdsmessig funksjon hos voksne og barn. Omega-3 fettsyrer er også gode verktøy for å fremme normal vekst og utvikling for folk i alle aldre.

Høy Kolesterol

Studier viser tegn på omega-3 fettsyrer fra linfrø olje kan oppgradere kolesterolproduksjonen hos personer med høyt kolesterol. På grunn av omega-3 fettsyrer som finnes i linfrøolje, kan daglig inntak øke gode kolesterolet i mennesker.

Hjertesykdom

ALA kan redusere risikoen for hjertesykdom hos mange mennesker. ALA kan gjøre blodplatene mindre klebrige og kontroll arytmi. ALA fremmer også god blodåre helse og reduserer inflasjonen i hjertet. Omega-3 fettsyrer er bevist å senke blodtrykket.

Kreft

Forbruker linfrø olje kan redusere veksten av svulster hos kvinner med brystkreft. Sammen med omega-3 fettsyrer, inneholder linfrøolje kjemikalier som kalles lignans som bidrar til å forebygge kreft. Lignaner fungere som antioksidanter som er kjent for å redusere utviklingen av kreft.

Tørre øyne

Linfrøolje er en fin måte å stoppe tørre øyne. Tørre øyne oppstår når du har for lite et ytre lag av olje i tear film av øyet. Når du har en mangel på olje i øyet, fordamper vannet fra øyet. Omega-3 fettsyrer kan bekjempe tørre øyne ved å gjøre olje glands produsere nok olje til pels øyet når du bruker linfrø olje.