Digidexo.com

Hvordan identifisere de beste Håravfall behandlinger

Hårtap kan være en traumatisk opplevelse for både menn og kvinner. Visse sykdommer og fremgangsmåter kan føre til hårtap, så vel som en genetisk disposisjon. Heldigvis, uavhengig av årsak og om hårtap er permanent, er det mange forskjellige typer hårtap behandling løsninger tilgjengelig for bruk.

Hvordan identifisere de beste Håravfall behandlinger

Se legen din for å diagnostisere hårtap. Noen forbigående hårtap kan være forårsaket av stress, medisiner og graviditet, så vel som mer alvorlige helsemessige forhold. Permanent hårtap er vanligvis arvelig, men det kan også være forårsaket av skjoldbrusk sykdom, hormonelle ubalanser og andre helsemessige forhold. Når du vet hva som forårsaker hårtap, vil du være i stand til å innskrenke dine behandlingstilbud.

Vurdere risiko, fordeler og mulige bivirkninger av alle medisiner. Hvis håret ditt tap er forårsaket av en hormonell ubalanse, kan legen anbefale et medikament utviklet for å behandle ubalanse og oppmuntre Veksten, slik som Propecia. Hvis håret ditt tap er forårsaket av en annen tilstand, legen din vil sannsynligvis gi deg noen forskjellige medisiner alternativer også.

Vurdere alternative behandlingstilbud. I tilfeller av hormonell ubalanse, er hårtransplantasjon kirurgi også et annet alternativ, men det kan eller ikke kan være dekket av helseforsikring. Naturlig hår tap rettsmidler og andre typer behandlinger kan kjøpes over disk, men ikke alle av disse behandlingene er godkjent av US Food and Drug Administration eller har vist resultater.