Digidexo.com

Mat for Rapid Vekttap

Det er visse skritt du kan ta og enkelte matvarer du kan spise for å hjelpe deg å miste vekt trygt. For å gå ned i vekt og fortsette en sunn livsstil, å miste en til to pounds per uke er en ideell nummer for å skyte for. Å miste vekt raskere over en kort periode kan sette deg i fare for gallestein, en spiseforstyrrelse og tap av muskel samt andre problemer. Du kan imidlertid oppmuntre til en sunnere livsstil for deg selv og naturligvis gå ned i vekt på et jevnt tempo uten vender problemene med å miste vekt for raskt.

Foods oppmuntre Vekttap

Noen matvarer skylle naturlig fett fra systemet og "våkne opp" stoffskiftet. Sitrusfrukter og frukter slik som epler og bær, samt soyabønner og hvitløksolje, er eksempler på matvarer som skylles fett.

Spis mer vannrike grønnsaker med dine måltider - squash, tomater, agurk og selleri. Andre eksempler på vann-rik mat er supper og salat. Faktisk, legge mer grønnsaker samlet til din spising diett, og holde dem på hånden for snacks hele dagen. De legger mer fiber, hjelpe deg til å føle fyldigere og har massevis av gode karbohydrater og ernæring.

Spis like porsjoner grønnsaker og korn på dinner. En kopp grønnsaker tilsvarer ca 50 kalorier, mens en kopp ris eller andre korn er ca 200 kalorier. Fiberrike grønnsaker vil fylle deg opp raskt.

Bytt ut brus med vann - minst åtte glass om dagen. Dette hjelper skylle kroppen av uønskede og unødvendige giftstoffer og holder deg hydrert.

Å spise hele frukter i stedet for å drikke fruktjuice fylle deg opp og holde deg fornøyd lenger. Det er mer bulk og mindre sukker i et stykke frukt enn i en glass fruktjuice.

Bruk smakstilsetninger, krydder og krydder for å friske opp maten din, unngå smør og margarin, siden de er viktige kilder til dårlig fett.

Å spise fettfattig yoghurt to eller tre ganger om dagen hjelper vekttap og holder kroppen fett lavt. Det er også en god kilde til kalsium.

Andre sunne vaner

I tillegg til å spise mat som oppmuntrer vekttap, komme inn i vanen med å trene i minst 30 minutter hver dag. Kombinasjonen av sunn mat og mosjon quickens fremgangen din for å miste vekt og endrer din livsstil fra en stillesittende til en aktiv en. Husk at vekttap resultater når flere kalorier blir brent enn forbrukes. Making utøve en del av din vekttap diett er en "vinn-vinn" situasjon for deg.