Digidexo.com

Wu-Yi Diet te ingredienser

Wu-Yi Diet Tea er en merkevare av oolong te spesielt designet for å fremme uanstrengt vekttap ved å kreve at dieter å drikke to cup-størrelse porsjoner med te hver dag en time eller 30 minutter før måltider. The Wu-Yi diett plan oppfordrer også dieters å konsumere den daglige anbefalinger av seks glass vann. Som med andre mirakel vekttap produkter, er bedre og raskere resultater sett når produktet brukes i forbindelse med kosthold og regelmessig mosjon. Wu-Yi te er oppkalt etter Wuyi-fjellene i Kina, hvor tebladene høstes.

Oolong Tea

Oolong te, den viktigste ingrediensen i Wu-Yi Diet Tea, er det en type te som kombinerer diett-vennlig, gode egenskapene av både grønn og svart te blader. De hevdet helsemessige fordeler av denne te inkluderer: forbedret metabolisme, fettreduksjon, glødende hud, en reduksjon i kreftrisiko og hjertesykdommer, og et sterkere immunforsvar.

Koffein

Selv om Wu-Yi Diet Tea har omtrent halvparten av koffein per servering som en lignende servering av kaffe, kan koffein i te også arbeide for å fremskynde hastigheten på stoffskiftet og for å gi dieter en ekstra energi boost.

Antioksidanter

Polyfenoler, en naturlig forekommende kjemisk funnet i mange te, er en antioksidant. En annen antioksidant som finnes i Wu-Yi Diet Tea er catechin. Begge antioksidanter utløse visse enzymer i kroppen som oppløses triglyserider og brenne fett. Antioksidanter er også funnet å ha store fordeler for hjertet.

Andre ingredienser

Ytterligere ingredienser som finnes i Wu-Yi-te omfatter vanlige vitaminer slik som jern, fluorid og kalsium. Disse ingredienser, i kombinasjon med de andre ingrediensene i te antas å hjelpe fordøyelsen, og dermed fremme en øket metabolisme. Noen Wu-Yi te inkluderer ginseng, som spyler giftstoffer ut av kroppen.

Betraktninger

Skaperne av Wu-Yi Diet Tea anbefaler at drinkers og slankere unngå å bruke tilsetningsstoffer som fløte og melk til Wu-Yi te for å unngå endringer i te er antioksidantegenskaper. Alle som er allergisk mot noen av ingrediensene som er beskrevet ovenfor bør vurdere andre vekt-tap produkter. Konsultere lege før du starter en diett, inkludert Wu-Yi te er ikke nødvendig, men en lege kan være i stand til å kjenne den igjen hvis ingrediens i te kan samhandle med pasientens andre medisiner. Slutte å drikke Wu-Yi Diet Tea hvis oppkast eller diaré vedvarer i mer enn en dag.