Digidexo.com

Hvordan velge yoghurt for en Low Carb Diet

Navigere low-carb verden kan være vanskelig, spesielt fordi tilsynelatende sunne matvarer som yoghurt kan ende opp med å bli katastrofale. La oss fylle deg inn på hvordan du velger den beste yoghurt for kostholdet ditt.

Hvordan velge yoghurt for en Low Carb Diet

Hode til meieriet midtgangen i din lokale matbutikk.

De beste yoghurt for low-carb dietter er lav-fett yoghurt uten tilsatt sukker. Ideelt sett bør de inneholder levende kulturer, som er "gode bakterier." De fleste yoghurt med levende kulturer inneholder 7 eller 8 gram karbohydrater til å begynne med. Den generelle oppfatning (spesielt i henhold til GO-Diet, som lar 8 oz av yoghurt per dag) er at bakterier fortsetter å spise bort på laktose i yoghurt over tid, og dermed redusere yoghurt er laktoseinnhold. Siden laktose er en form av sukker, vil det være færre karbohydrater i yoghurt som de spises bort av bakterier.

Hvis du absolutt må ha din yoghurt søt, legge til et lav-eller nei-carb søtningsmiddel som sukralose eller low-carb sirup.

Du kan også velge en yoghurt som allerede er søtet med en no-carb søtningsmiddel. De fleste dagligvarebutikker inneholder yoghurt som er søtet med sukralose eller aspartam. Dette er virkelig den verste av alle low-carb yoghurt alternativer. Plain, er ubehandlet yoghurt beste.

Hver low-carb diett har en annen ta på hvor mye yoghurt er tillatt, så sørg for å følge beløpene som beskrevet i litteraturen på diett. Atkins, for eksempel, tillater ikke meieri i første fase på grunn av sukkeralkoholer som er tilstede i meieriprodukter. Imidlertid kan low-carb yoghurt bli lagt inn senere. The South Beach Diet åpner for en halv kopp vanlig yoghurt per dag.

Hint

  • Vær oppmerksom på at ingen carb søtstoffer kan skade Phenylketonurics.
  • Det er tilrådelig å konsultere legen din før du begynner på ny diett regime.