Digidexo.com

Low-Fat Foods for Kids

Low-Fat Foods for Kids


For å hindre barndommen fedme og andre problemer, designe en lav-fett måltid plan for barnet ditt. Mens tanker om rosenkål og tofu kan skremme barnet, kan lav-fett diett fokuserer på sunnere versjoner av mange av hans favoritt mat i stedet. Enten du lager mat selv eller stole på raske fast-food alternativer, vil de riktige beslutningene bidra til å redusere ditt barns fett inntak.

Betydning

Selv om mange mennesker som spiser usunt kosthold i ung alder lære sunne matvaner senere i livet, andre utvikler dårlige vaner som fortsetter godt inn i voksenlivet. Videre tilstander som høyt blodtrykk og høyt kolesterol påvirke mange barn godt før voksenlivet. En lav-fett diett vil dermed forbedre ditt barns helse i både nåtid og fremtid. Det er enklere og mer fordelaktig å begynne en lav-fett diett som et barn enn å prøve å tilpasse seg sunn mat senere i livet etter et liv med usunn spising.

Frokoster

Mange populære frokost mat er høy i skadelige mettede og trans fett. Sunnere, lav-fett alternativer til disse matvarer inneholder kli frokostblanding med skummet melk, havregryn og frukt.
Hvis barnet nekter å spise noen av disse sunnere alternativer, gjøre sine favoritter frokost lavere i fett med noen erstatninger. Snarere enn en ost og bacon omelett, gjøre henne en eggehvite omelett med mager kalkun bacon. I stedet for smør på pannekaker, bruk en smør erstatning med friske, ikke-hydrogenerte oljer som Smart Balance.

Lunsjer

Med mindre du betaler oppmerksomhet, er det lett å tilfeldigvis pakke en fettrik skole lunsj for barnet ditt. Mens smørbrød er potensielt stor lav-fett alternativer, er mange lunsj kjøtt behandlet og har høyt fettinnhold. Spør din lokale matbutikk for å vise deg noen av de fettfattige lunsj kjøtt som de fleste kutt av roastbiff eller grillet kylling. Mange dagligvarebutikker har også butikk-stekt kalkun, som er lav i fett sammenlignet med mange andre lunsj kjøtt. Toppe sandwich med grønnsaker og en ikke-fett ost. Pass også på å bruke hele hvete brød og ikke-fett mayo eller sennep.

Som en side, pakke gulrot pinner, eller hvis barnet insisterer på potetgull, en lavere-fett variasjon. Unngå for mange søtsaker i lunsj. Et stykke frukt som en fersken eller en mango vil gi litt av sukker uten den høye fettinnholdet i en cookie eller kake.

Middager

Grillet kylling, magert svinekjøtt og stek Tyrkia er alle solide magre middagsalternativer. Sjekk med din lokale matbutikk for å se om de bærer bison. Bison inneholder mindre gjennomsnittlig fett enn de fleste andre kjøtt, inkludert biff og selv kylling, men det smaker mye som biff. Hvis du ikke finner bison for din burgere, lage en kalkun burger i stedet. Snarere enn å tjene pommes frites, velger en bakt potet eller ovnsbakt "frites".

På nettene når du ikke har tid til å lage mat, se etter sunne alternativer på lokale restauranter. Selv kjeden restauranter og fast-food restauranter, ofte beryktet for sine usunn mat, har nå lav-fett alternativer. Unngå "stekt", og velger i stedet for "grillet" retter.

Snacks og Desserter

For ettermiddags snacks og kvelden desserter, gi barnet frukt, salt-free pretzels, nøtter lite mettet fett som mandler eller grønnsaksspyd. Snarere enn fettrik iskrem, se etter redusert fett alternativer som Skinny Cow eller ikke-fett frossen yoghurt. Unngå mest cookies, kake og brownies med mindre produktene inneholder American Heart Association segl for hjertet å spise sunt. For en sunnere vri på klassiske desserter og bakverk, se etter oppskrifter som erstatte sunnere ingredienser som eggehviter og olivenolje for egg og smør.