Digidexo.com

Hvordan redusere Acid Rebound

Acid rebound er, i en viss forstand, flip-siden av acid reflux. Noen medikamenter som er ment for å bekjempe syre refluks arbeid ved å begrense utslipp av sure proton ioner i magen og fordøyelsessystemet. Når disse protonpumpehemmere er trukket tilbake fra systemet, det vil si, når du slutter å ta medisinen, protonpumpene svare ved å drastisk øke sin produksjon - øker surheten i mage-tarmkanalen og kan føre til intens syre reflux ubehag.

Hvordan redusere Acid Rebound

•  Fortsett å ta medisinen med mindre og inntil du er forberedt på å håndtere potensielle problemet med syre rebound. Acid rebound vil ikke skje så lenge du tar protonpumpehemmere.

Reduser dosen din over en periode på flere uker. Tillate systemet å tilpasse seg nedgangen i medisinen gradvis, i stedet for bare å fjerne det helt.

Vent på hvert nivå av nedgang i flere dager etter at du har redusert din dosering av medisinen. Du kan oppleve noen mildere symptomer på acid rebound i løpet av begynnelsen av disse periodene, men disse symptomene skal forsvinne som kroppen justerer seg til den nye doseringen.

Fase ut bruk av medisin. Etter at man har redusert til en daglig dosering minimum, begynner å ta medisinen annenhver dag. Gradvis hoppe flere dager før du har helt faset ut medisinen helt.

Ikke øk inntaket av protonpumpehemmere som svar på syre rebound symptomer. Dette vil bare sammensatte problemet. I stedet bekjempe mellomliggende faser av syre rebound med enkle syrenøytraliserende tabletter som Tums. Dette vil sikre at kroppen din gradvis arbeider med fallende nivåer av inhibitor medisiner.