Digidexo.com

Hva er fordelene med Sea Salt & Lemon?

Hva er fordelene med Sea Salt & Lemon?


Havsalt og sitron er en vinnende kombinasjon. De innføre en smak balanse til matvarer som er høyt verdsatt av kokker rundt om i verden. De gir også en høy dose av elektrolytter. I kombinasjon, gjør de for en velsmakende, sukker-fri snack når stenket på grønnsaker, ris eller nøtter, og til slutt, inneholder de sammen en rikelig blanding av antioksidanter og mineraler og sporstoffer.

Næringsinnhold

Sitron og havsalt, kombinert, gi et kraftig løft for helsen din. Antioksidant vitamin C fra sitron ødelegger frie radikaler, bidrar til å forebygge kreft og hjertesykdom, reparere cellevegger, og redusere hevelse på grunn av leddgikt. Det er også en immun-system booster. Flavonoider er også funnet i sitroner. Disse stopper mange kreftceller fra voksende og også fungere som et antibiotikum.

I havsalt, vil du finne mange mineraler og sporstoffer som du ikke får andre steder i kostholdet ditt, inkludert de du aldri har hørt om, som antimon, rubidium og tantal. Selve spormineraler som finnes i havet salt varierer etter hvor havsalt kom fra. I tillegg inneholder havsalt betydelige mengder av mer vanlige essensielle mineraler som kalsium, kalium, fosfor og kobber.

Sugar-free

En salt, Lemony snack kan kurere et tilfelle av munchies uten sukker. Enkle sukker kan føre til ekstrem blodsukkersvingninger og føre til blodsukker krasjer, uønsket vektøkning, diabetes og hjertesykdommer. Godteri og brus også har ingen ernæringsmessig innhold. Kom deg ut av vanen med å gumlet på søtsaker og inn i vanen med å bruke salt og sitron i moderate mengder til smaken hele snack matvarer som grønnsaker, hele korn eller nøtter. Denne sunt kosthold endringen vil gagne deg i både på lang sikt og på kort sikt.

Elektrolytter

Havsalt og sitron snacks, eller til og med litt av hvert i en flaske med vann, kan være en velsignelse for idrettsutøvere og andre aktive mennesker som trenger å fylle opp sine elektrolytter. Elektrolytter er de ioniserte salter i kroppen din som hjelper deg å holde vann. Uten dem, ville du bli dehydrert, uansett hvor mye vann du drakk. Hver gang du tisser eller svette, du mister elektrolytter, så det er viktig o fylle dem regelmessig. For de fleste dagligdagse matvarer inneholder rikelig med elektrolytter. Men for svært aktive mennesker, eller de som bor i varme, tørre steder, er elektrolytt tap raskere; havsalt og sitron kan bidra til å erstatte dem raskt.

Flavor

Smaken kombinasjon av havsalt og sitron er en grunnleggende kulinariske verktøy som brukes til krydder alt fra kokte grønnsaker til fisk til friske salater. Begge arbeider for å forbedre smaken av mat de brukes på (hvis de brukes i moderate mengder) og er behagelig for nesten enhver gane. De er også rimelige og lett tilgjengelige krydder; både havsalt og sitron er tilgjengelig i de fleste lokale supermarkeder.